SAD JE VRIJEME ČIŠĆENJA

Žena otkrila kako ukloniti prašinu iz radijatora bez imalo muke, a da nije potrošila ni jedan cent

 /SHUTTERSTOCK

Iako u nekim dijelovima naše zemlje još uvijek vlada bablje ljeto, u drugim krajevima su jutarnje i večernje temperature poprilično niske pa to već sada zahtjeva paljenje grijanja u domovima. Kako dani postaju kraći tako će i s njima temperature zraka postati osjetno niže, a ako je vjerovati dugoročnoj prognozi čeka nas duga i poprilično hladna zima. Kako biste je dočekali spremni dobro je pripremiti se unaprijed.

Prije svega važno je provjeriti jesu li vam radijatori čisti. Ako to ne učinite, može doći do neugodnog mirisa koji dolazi od radijatora koji griju svu prašinu koja se nakupila tijekom ljeta. Srećom, ovaj posao je lakši nego što zvuči. Guru za čišćenje podijelio je ‘brz i jednostavan‘ trik za uklanjanje prašine bez trošenja ijednog centa, prenosi Mirror.

Hazel Mckinnie, polovica dinamičnog dueta Wee Scotty Cleaners, otkrila je pametan trik za rješavanje prljavštine pomoću nečega što vjerojatno imate kod kuće. Ona koristi svoje pouzdano sušilo za kosu kako bi otpuhala svu prašinu zarobljenu u radijatoru.

"Evo mali savjet za vas za ovaj dan. Koliko vas je kupilo uređaj za čišćenje stražnje strane radijatora? Kladim se da vas ima nekoliko jer sam i sama to napravila", napisala je uz video.

44-godišnjakinja je podijelila svoje pametno otkriće s dozom humora, dodavši: "Ali otkrila sam da svatko ima sušilo za kosu u kući. Svaka žena ima sušilo za kosu, zar ne? Ili muškarci. Sve što trebate napraviti je uključiti sušilo za kosu i umetnuti ga iza radijatora uz zid ili poviše rešetki da otpuhne svu prašinu i dlačice."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. listopad 2024 11:38