OSVJEŽAVAJUĆE IDEJE

Vodica za ispiranje usta ne služi samo tomu, saznajte kako je još možete upotrijebiti

 Sarah Crowley
Ako ste se zaželili malo prave svježine u svome domu vodica za ispiranje usta ima više zanimljivh namjena

Jeste li u posljednje vrijeme kupovali možda više vodice za ispiranje usta? Višesatno nošenje maske vas učini itekako svjesnima svoga daha. Čak iako se ne radi o agresivno lošem zadahu, ima nešto neobično u udisanju i izdisanju vlastitog daha pod maskom što učini da poželite malo osvježavajućeg mirisa mente.

image
Sarah Crowley


Osim toga, vodicu za ispiranje usta dobro je imati zbog niza drugih razloga za koje do sada nismo ni mi znali. Na primjer, dodavanje žličice vode za ispiranje usta u vazu sa svježim cvijećem može im pomoći da duže traju, a ako malo naprskate svoje rublje prije pranja s tom istom vodicom možda ste pronašli rješenje da zauvijek odagnate neugodne mirise sa svojih čarapa. Sve u svemu nemate razloga da ovaj svestrani pripravak nemate u svome domu.

A ako već imate vodicu za ispiranje negdje po kući prvo što trebate napraviti je izliti je malo u odvode. Zvuči čudno? Zašto bi bezveze prolijevali sastojak koji i nije baš jeftin, to smo se i mi isto zapitali, ali oni koji su isprobali kunu se u snažno djelovanje ovog pripravka u uklanjanju neugodnih mirisa iz odvoda.

image
Sarah Crowley


Odvodi imaju razno razne mirise iz istog razloga iz kojeg i vaš dah: čestice hrane koje potiču rast bakterija. Dakle, slijedi da sredstvo za ispiranje usta, koje ubija bakterije u ustima, jednako tako staje na kraj bakterijama u vašim odvodima. I to je to! Zbogom smrdljivi odvodi.

Vjerojatno smatrate da postoje i drugi načini čišćenja odvoda, oni temeljitiji koji će također ukloniti te mirise i mi se slažemo s vama. Dobro i temeljito ispiranje odvoda s vrućom vodom može itekako pomoći, samo budite sigurni da taj način neće dati miris svježe mente vašim odvodima.

image
CUNAPLUS_M.FABA/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO


Također, ako ste sretni vlasnici kućnih ljubimaca te ako se vašem krznatom prijatelju omakne kakva nezgoda, a prijatelji su već u liftu i idu prema vašem stanu, vodica za ispiranje usta je idealno superbrzo rješenje za uklanjanje tog neželjenog i neugodnog mirisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 00:00