Uz njih svaki dan je Badnjak

Strastvenu ljubiteljicu slatkog Jadranu Ćurković zamolili smo da nam napravi kolače koji će izdržati do Božića

Za Jadranu Ćurković, poslovnu ženu, majku i stastvenu ljubiteljicu slatkog, nema bolje antistresne terapije od spravljanja kolača. I slušanja Morrisseyjevih pjesama. Počelo je tako što je radila slastice iz gušta za svoju obitelj. Onda su članovi obitelji ispričali prijateljima kako njihova Jadrana radi super kolače.

Pa je počela raditi kolače i za svoje prijatelje. Naravno, kako to obično biva, glas o njezinim drugačijim i prefinim kolačima pronio se još dalje. Kada ju je već previše ljudi zamolilo da im ispeče neki kolač, Jadrana je pokrenula privatni projekt Najfiniji kolači i upustila se u avanturu od koje nije znala što može očekivati. A ispalo je savršeno.

Danas ima toliko narudžbi da jedva stigne sve odraditi (ali uvijek odradi najbolje i na vrijeme – provjereno), a svakom novom klijentu i svakom novom kolaču veseli se iskreno kao da je prvi put. Što sve ova simpatična djevojka iz Novog Zagreba lijepo i slatko priprema, doznajte na njezinoj Facebook stranici Najfiniji kolači ili joj jednostavno pošaljite e-mail s upitom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Za čitatelje D&D-a Jadrana otkriva slatke recepte koji se jednostavno moraju naći na vašem božićnom stolu nakon glavnog jela. Mmmmm…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 02:19