Radi čudo!

Uklonite ogrebotine s najdraže obuće uz pomoć ovog proizvoda iz kupaonice u tren oka

 TIKTOK/@jordanicolebird
Iako je oštećenje čizama skoro pa neizbježno - ne morate odvajati za skupe proizvode kako biste uklonili ogrebotine

Jedna od najneugodnijih stvari koje se znaju dogoditi zimi, osim niskih temperatura, je spoznaja da ste izgrebali svoje tople i najdraže čizme. Osim što ne izgleda dobro, potrebna je i pristojna količina novaca da biste nabavili nove. Ali ne očajavajte, pokazalo se da i za to postoji jednostavno rješenje... i vjerojatno već imate sve što vam je potrebno za to kod kuće.

Iako je oštećenje čizama skoro pa neizbježno - čak i ako ste jako oprezni, ne morate odvajati za skupe proizvode kako biste uklonili ogrebotine ili skupljati za nove cipele.

image
TIKTOK/@jordanicolebird

Zapravo, sve što vam treba je stara dobra pasta za zube.

Korisnica @jordanicolebird podijelila je pametan trik na TikTok-u i on potpuno mijenja cijelu priču ako ste netko tko je nespretniji.

Jordan je pokazala koliko su izgrebane njezine kožne Dr. Martin čizme, rekla je: "Isprva sam mislila da su moje cipele u potpunosti uništene." No pokazalo se da mala količina paste za zube može učiniti čuda.

image
TIKTOK/@jordanicolebird

Vlasnica ovih cipela prstima je utrljala pastu za zube na mjesta koja su bila izgrebana. Nakon što je obrisala pastu za zube, njezine su cipele izgledale kao nove.

Objavu je naslovila: "Ako već niste znali, pasta za zube jako lijepo uklanja ogrebotine s površine čizama."

Prema Cleanipediji: "Pasta za zube djeluje samo na lagane, površinske ogrebotine. Ako možete staviti nokat u nju, vjerojatno vam je potreban drugačiji tretman."

image
TIKTOK/@jordanicolebird

Možete koristiti i vlažnu krpu umjesto prstiju kako biste uklonili ogrebotine, ne zaboravite trljati malim kružnim pokretima.

Pratitelji su bili toliko impresionirani jeftinim trikom i jedva su dočekali da ga isprobaju na svojim cipelama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. ožujak 2024 04:55