U HLADNJAKU JE

Uklonila hrđu s radijatora, a potrošila je svega 3 eura zahvaljujući ovoj namirnici

 /SHUTTERSTOCK

Imate problem s hrđom na vašim radijatorima i rešetkama za sušenje odjeće? Jedna gospođa je u grupi na društvenoj mreži je podijelila kako da vaš zahrđali radijator izgleda potpuno nov u nekoliko sekundi. I ne brinite, nećete morati trčati u trgovine i bacati hrpe novca na skupe proizvode za čišćenje. Zapravo, s ovim jednostavnim, ali pomalo bizarnim trikom, vaši će radijatori izgledati kao novi, a radi se o nečem što vjerojatno već imate u svom hladnjaku.

image

PRIJE

Family Lowdown Tips & Ideas/facebook

Koristeći kečap - da, dobro ste čuli - za čišćenje uspjela je potpuno transformirati svoj kupaonski radijator. Uz svajete savjete, korisnica društvenih mreža podijelila je nekoliko prilično impresivnih fotografija prije i poslije, ostavivši ljude zadivljene rezultatima.

image

POSLIJE

Family Lowdown Tips & Ideas/facebook

Ako ste zbunjeni ovim jedinstvenim trikom, vjeruje se da djeluje zahvaljujući kiselini u umaku od rajčice, jer ona pomaže razgraditi hrđu. Dakle, ako vaš sprej za uklanjanje hrđe na koji ste potrošili bogatstvo ne pomaže, morat ćete otići do hladnjaka po pametno rješenje.

Post je očito impresionirao mnoge jer je prikupio više od 1600 reakcija s više od 200 komentara ljudi koji su željni procijeniti neobičan, ali svejedno vrlo učinkovit hack.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 03:32