NOVA RAZINA LIJENOSTI

U perilicu rublja ubacila je kilogram krumpira i dva noža. Pljušte reakcije: "Nikad više neću jesti u tuđoj kući"

Ilustracija

 /SHUTTERSTOCK

Kreativni i inovativni trikovi koji predstavljaju brza rješenja za obavljanje određenog kućanskog zadatka, omogućujući da dragocjeno vrijeme provedete kvalitetnije i slobodnije, zaludjeli su internet, no jedna je TikTokerica - ako je suditi po reakcijama - pretjerala.

Kada bismo vas pitali koliko lijeni možete biti u svojem domu, pretpostavili bismo da ćete reći da mrzite satima ribati kuću pa se služite određenim narodnim trikovima i neočekivanim sastojcima koji će odraditi posao umjesto vas - primjerice, da u WC ubacite tri šumeće tablete ili, pak, brašno i limunsku kiselinu te ostavite preko noći, nadajući se da će vas sljedećeg jutra dočekati blistavo čista i mirišljava školjka. No, kreatorica sadržaja Aliain iz Njemačke uspjela je lijenost podići na jednu sasvim novu razinu. Naime, ona je na svojem TikTok profilu aliain13 pokazala kako čisti, odnosno guli krumpir.

image
/SHUTTERSTOCK

Tako je cijelu vreću krumpira istresla u bubanj svoje perilice rublja, ubacila je dvije žičane spužvice i dva noža (!) te uključila brzi program na 40°C. Kameru je postavila točno ispred bubnja kako bismo vidjeli što se događa. Dok se krumpir vrti u bubnju zajedno s noževima voda se na početku zapjeni, u jednom trenutku se vide i narezani komadi krumpira, a zatim po završetku centrifuge Aliain otvara vrata perilice te pokazuje uspješnost svojeg trika: sav je krumpir opran, oguljen i narezan! Na kraju videa još pokazuje i kako ga je, u tavici, ispekla. Video je ubrzo postao viralan, a pregledan je više od 6,8 milijuna puta.

Ovo nije prvi put da je Aliain objavila takav sadržaj. U ranijoj objavi koju je nazvala "Life hack for lazy", odnosno ‘‘Savjet za lijene‘‘ pokazala je guljenje krumpira sa žičanim spužvicama u perilici. Za to vrijeme ona je sjedila ispred perilice i listala recepte. Taj je video pregledan 9,6 milijuna puta.

Većina korisnika TikToka na oba je videa ostala, blago rečeno, u šoku.

"Reci da se šališ", "Lijena jesam, ali luda nisam", pisalo je, među ostalim, u komentarima, a jedan je korisnik čak napisao da "više nikad neće jesti u tuđoj kući". Bilo je i onih koji su rekli da bi isprobali trik, a jedan se našalio komentirajući da "njegova perilica nema program za krumpire".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 09:12