KAO DA IH NIJE BILO

Svi isprobavaju ovaj trik za izgrebani parket, uštedjet ćete velike svote novaca

Old and scratch parquet floor at gymnasium.

 /SHUTTERSTOCK

Divan drveni pod jedna je od većih investicija za doma, ali ujedno jedna od najljepši. Kkao vrijeme prolazi, koliko god bio kvalitetan ovaj dio doma, on će se početi trošiti. Što je normalno jer se često i koristi. Nakon nekog vremena pojavit će se ogrebotine od pomicanja namještaja ili nekih drugih težih predmeta.

Najveći broj nas pribjegava maskiranju štete pa skoro svaki komad poda prekrivamo tepisima i prostirkama. Međutim, jedan mali trik rješava ovaj problem, a sigurno vam nikada ne bi pao na pamet. "Foru" je na društvenoj mreži "TikTok" otkrila jedna domaćica. Najbolja stvar je što za trik imate baš sve u kući.

@dzunglewis Testing a Hack To Erase Scratches on Wood! #hack #lifehack ♬ original sound - Honeysuckle

Kako kaže, ova korisnica društvene mreže, negdje je čula da ogrebotine nestaju tako da ih istrljate orašastim plodovima.

Tako je testirala orahe, pekan orahe i pistacio i ispostavilo se da je prvi izbor najdjelotvorniji. Ogrebotine su nestale kao da ih nikada nije ni bilo.

Njen video oduševio je milijune korisnika ove mreže, a mnogi su toliko bili zadivljeni da su rekli da jedva čekaju da ogrebu parket kako bi isprobali trik

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. ožujak 2024 22:31