pogledajte video

Svi ga bacate kad otvorite bocu, ali to više nemojte raditi: ‘25 godina nisam znala čemu služi čep od ulja. Tek sada vidim da je jako koristan‘

 /SHUTTERSTOCK

Mnoge stvari u našem kućanstvu dugo su nam se činile neupotrebljivim za neke daljnje domaćinske akcije koje ne uključuju primarnu funkciju tog predmeta. No, na društvenim mrežama u posljednje vrijeme sve češće vidimo kako domišljati pratitelji, influenceri i blogeri pokazuju kako se određena stvar može iskoristiti i za neke druge radnje. Tako je blogerica Sara Vurušić koja na svom blogu svakodnevno dijeli savjete o roditeljstvu ali i pokazuje korisne trikove koje njezin dom čine savršenim mjestom za boravak, na TikToku otkrila kako još možete iskoristiti zaštitni čep za ulje. Ona je u videu koji je snimila pokazala kako zaštitni čep nije namijenjen za bacanje već za mudro korištenje. Pokazala je kako ga zapravo samo trebate preokrenuti i vratiti na otvor boce jer tako izlazi manje ulja kada ga ulijete na željeno mjesto.

Pogledajte video!

- Nisam znala za ovo 25 godina. Koliko ste imali godina kada ste saznali čemu još služi čep od ulja? - upitala je svoje pratitelje koji su bili oduševljeni viđenim. No, neki su izrazili zabrinutost da bi tako čep mogao ispasti u posudu ako jače nagnemo bocu. Sara je to odmah išla testirati i pokazalo je istinitim. No, bez obzira na to, rekla je svojim pratiteljima, vrijedi isprobati.

-Možda vam olakša život, pa zašto ne - sa smiješkom je zaključila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. kolovoz 2024 18:42