začin koji volimo

Svaka domaćica treba znati ovaj trik: Stavite peršin u vodu sa sodom bikarbonom

 SHUTTERSTOCK/

Peršin je neizostavan začin kod nas, kako za juhe, tako i za mnoge druge stvari, a najbolji je kada je svjež.

Želite li produžiti kako da ova biljka ostane svježa, a pritom ste i protiv smrzavanja, za vas imamo učinkovit i jednostavan način. Ulijte vodu u posudu. Dodajte žlicu sode bikarbone. Umočite peršin. Ovako čistite ovu biljku. Poprskajte ocat po dasci za rezanje i obrišite je krpom. Zatim nasjeckajte peršin, prenosi Krstarica. Na dno staklenke stavite papirnati ubrus i dodajte peršin. Staklenku čuvati u hladnjaku. Možete ga tamo držati mjesec dana. Zahvaljujući ovom triku peršin će zadržati svoju aromu i okus.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:53