BEZ IMALO MUKE

Super ljepilo na prstima više nije problem: Evo kako ga se lako riješiti

 Hometalk
Ako već niste znali za ovaj trik vjerojatno ste izgubili puno živaca tražeći načine kako ukloniti super ljepilo

Super ljepilo ili kako ga neki znaju zvati brzo ljepilo ponekad doista zna biti brzo. Niste se ni snašli, a već su vam se prsti slijepili jedan s drugim. Vjerujemo da vam ova situacija nije ni malo strana i uvijek predstavlja pravu gnjavažu. Kod uspješnog uklanjanja super ljepila bitno je da djelujete brzo i na taj način ćete skratiti vrijeme koje ste prilijepljeni za neki predmet ili ostatke na vašim prstima.

image
Pinterest


Odstranjivač laka za nokte čini čuda

Ako već niste znali za ovaj trik vjerojatno ste izgubili puno živaca tražeći načine kako ukloniti super ljepilo sa sebe ili nekih predmeta. Vrlo jednostavan način koji staje na kraj tom dosadnom problemu ljepila na mjestima gdje ne treba biti je odstranjivač laka za nokte.

Namočite mjesto koje je zalijepljeno što je prije moguće u toploj sapunici tako da ljepilo omekša, a zatim osušite isto područje. Na komad vate nanesite odstranjivač laka kao da se spremate ukloniti lak s noktiju, ali u ovom slučaju utrljajte aceton na mjesto gdje se nalazi ljepilo. I pobrinite se da sredstvo za uklanjanje laka za nokte koje koristite bude na alkoholnoj bazi, a ne uljnoj. Aceton je sastojak koji će razgraditi ljepljiva sredstva super ljepila, a ljepilo će pobijeliti i potom će se lako oljuštiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. ožujak 2024 19:48