Viralni hit

Studentica otkrila novi način čišćenja drvenih žlica: Čisti kuhače uz pomoć samo ovog sastojka

 /SHUTTERSTOCK
Koliko su prljave drvene žlice i kako ih uz pomoć jednog sastojka očistiti saznajte u videu koji ima preko 20 miljuna pregleda

Zanimljiva je činjenica da nas većina svakodnevno čisti svoje domove, počevši od temeljitog čišćenja svakog dijela doma do onih malih sitnica i detalja koje skoro nitko ni ne vidi, a opet ponekad se čini da nikada nisu dovoljno čisti. Što god radili i koliko god često čistili uvijek postoje dijelovi u domu koji su nam ili promakli našom greškom ili ih u neznanju potpuno krivo čistimo, ili pak ona treća solucija gdje mislimo da je nešto čisto i onda otkrijemo neki članak ili video i shvatimo da smo cijelo vrijeme bili u zabludi.

Na jedan takav video smo naišli nedavno i jednostavno ga moramo podijeliti s vama. U ovom jednostavnom videu 20- godišnja studentica Bonnie McNamara pokrenula je novi trend čišćenja drvenih žlica. Kada ste vi zadnji put očistili svoje drvene žlice? Mislimo, baš temeljito očistili? Vjerojatno nikada, kao ni mi, jer smo mislili da su čiste kada izađu iz perilice. Nakon ovog videa zaključili smo da da smo bili dosta daleko od istine.

image
/SHUTTERSTOCK

Drvene žlice kao takve su inače jednostavni kuhinjski pribor kako u izradi tako i u konačnoj obradi, uglavnom ne sadrže nikakve premaze ni zaštitu pa su zbog toga jako često izložene brzom propadanju kao i upijanju različitih mirisa i ostataka hrane. Bonnie je sasvim praktičnim trikom pokazala koliko su zapravo drvene žlice nečiste i kako ih brzo i lako očistiti. U videu koji ima preko 20 miljuna pregleda McNamara je drvenu žlicu stavila u kipuću vodu nakon čega žlica počinje otpuštati niz slojeva i čestica koje naliče nakupinama hrane. Pogledajte i uvjerite se sami zašto je ovaj trik postao toliko popularan.

{tiktok}

@miss.clean.with.me

I was not prepared for this? Tiktok teaches me so much! ##clean ##cleaning ##satisfying ##asmr ##cleantok ##foryou ##fyp

♬ Bubble pop electric - ?????? ꨄ
{/tiktok}

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 00:05