HIT SAVJET

Stavila nekoliko kapi ovog sredstva iz kuhinje i oduševila se kako je lako očistila svoju perilicu rublja

 /SHUTTERSTOCK

U popularnoj Facebook grupi "Mrs Hinch Made Me Do It" osvanuo je savjet za čišćenje perilice rublja koji je odmah proglašen genijalnim. Kako možete očekivati da će se vaša odjeća dobro oprati u prljavoj perilici rublja? O ovome rijetko tko od nas razmišlja jer vjerujemo da, zato što radi s vodom, perilicu rublja nije potrebno čistiti.

Međutim, kada se jedna članica grupe "Mrs Hinch Made Me Do It" preselila u novi stan, zgrozio ju je prizor prljave i zapuštene perilice rublja, pa je zatražila savjet kako da joj vrati stari sjaj, jer se ispostavilo da je savršeno ispravna i da joj je potrebno samo generalno čišćenje.

Neko joj je savjetovao da pokuša s tekućim deterdžentom za ručno pranje posuđa. Žena je poslušala savjet i oduševila se rezultatom, koji je podijelila na Facebooku. Starom četkicom za zube i s nekoliko kapi deterdženta za posuđe izribala je tvrdokornu prljavštinu koja se nataložila u odjeljku za deterdžent.

"Zatim sam upotrijebila sodu bikarbonu i ocat kako bih se riješila neugodnih mirisa. Na kraju sam odjeljak (fioku za prašak i prostor iza njega naprskala sredstvom protiv plijesni", otkrila je u grupi.

Također, savjetovala je da su rezultati još bolji ako odjeljak prija pranja namočite u vruću vodu, prenosi "Mirror". Njen recept je brzo postao hit, valjda se mnogi susreću s istim problemom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 08:20