Zaštitna traka

Praktični trik za zaštitu zidova

 

Zaštitna traka je koristan alat koji prilikom (pre)uređenja doma možemo upotrijebiti na bezbroj različitih načina, što ju čini gotovo nezamjenjivom. Pomaže nam održati naš dom čistim dok bojimo zidove i namještaj, služi nam za brze "uradi sam" projekte, a pronašli smo još jedan genijalan način kako njome možemo zaštititi površine u svom domu od oštećivanja.

Sigurno na barem jednom zidu u svome domu imate neki oblik metalnih držača za police, ormariće i slične elemente, a šanse su da ćete nakon njihovog skidanja primijetiti neki oblik oštećenja na zidu. Na metal se često zna prilijepiti boja koja se prilikom skidanja samih elemenata često izguli. Kako biste izbjegli oštećivanje boje i grebanje površine, nalijepite zaštitnu traku na metalne držače kako bi funkcionirala kao zaštitni sloj između metala i boje. Isprobajte ovaj trik na ručkama ormarića, metalnim vješalicama i svim drugim mjestima gdje se susreću metal i boja kako biste izbjegli njeno ribanje.


Teški metalni okvir za slike ili ogledalo u metalnom okviru na ovaj način možete malo odvojiti od zida kako ne bi ostavljalo tragove do trenja. Tako jednostavno, a tako praktično!

Izvor: Apartment Therapy

Naslovna fotografija: Esteban Cortez

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2024 06:26