DIY

Praktična podna ladica za odlaganje sa stilom!

Dodatnog prostora za pospremanje stvari nikada dosta pa je posebno zabavno vidjeti domišljate načine na koje ga možemo stvoriti i tako si pomoći u kvalitetnijoj organizaciji doma. Odlična ideja koju možete promijeniti i u svojem kućanstvu, pogotovo ako imate komade namještaja koji su odignuti od poda, klizeća je ladica na kotačiće koju po potrebi možete jednostavno pospremiti ispod kauča, ormara ili kreveta i jednako lako izvući kada zatrebate neki od predmeta koje ste na ovaj način sakrili od pogleda.

Ovakva je ladica odlično rješenje za pospremanje cipela, a na primjeru koji slijedi iskorištena je za slaganje dodatnog pokrivača, pospremanje časopisa, knjiga i ostalih sitnica.


Potreban materijal

pravokutna drvena daska
papir za brušenje
drvene letvice (njihova dužina ovisi o dužini stranica drvene daske)
čekić
čavlići
4 kotačića
jako ljepilo za drvo
boja (po želji)
maskirna traka (po želji)

IDEALNO ZA ODLAGANJE PIĆA Sami izradite slatki stolić za kauč!


Postupak

Prije nego započnete s ovim projektom izmjerite koliko imate dostupnog prostora ispod vašeg kauča ili kreveta kako biste bili sigurni da će vaša nova ladica stati bez ikakvih poteškoća.

Papirom za brušenje prijeđite lagano površinu daske kako biste eliminirali pojedinačna drvena vlakna koja možda strše. Čavlićima pričvrstite rubne letvice na drvenu osnovu ladicu. Jakim ljepilom na donjoj strani drvene ladice pričvrstite kotačiće, i to na sve četiri strane pravokutne plohe.

Po želji ukrasite ladicu geometrijskim oblicima koje možete oblikovati pomoću maskirne trake i boje u spreju. Predmete koje želite pospremiti smjestite na svoju novu ladicu, jednostavno je gurnite pod kauč i gotovi ste!

NAJGENIJALNIJI URADI SAM PROJEKT Uradi sam vješalicu za kapute

Izvor: Passion Shake

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 18:46