Oduševljava

Površinske ogrebotine na drvu trenutno nestaju s ovim apsolutno fantastičnim proizvodom! Briše sve tragove

 EVRIM ERTIK/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
Demonstracija proizvoda postala je viralna na TikToku, ostavljajući gledatelje zbunjene njegovom učinkovitošću

Drvo može dodati estetski štih svakom interijeru, ali materijal je zahtjevan za održavanje i teško ga je zaštititi od mrlja i tragova.

Ovisno o ozbiljnosti oštećenja određujemo najbolju metodu "liječenja", ali jedan proizvod se posebno ističe na internetu.

Štapić tibetanskog badema nedavno je označen kao proizvod koji "oduševljava" u isječku na TikToku koji je postao viralan s više od 685.000 lajkova u manje od 24 sata.

image
EUN KIM/GETTY IMAGES

Video prikazuje kreatora sadržaja (@thedailytay) kako trenutno briše tragove ogrebotina na svom zidu obloženom drvom, dok govori: - Ovo je nevjerojatno. Apsolutno nevjerojatno.

- Tko god je rekao da je starenje dosadno, očito nije uklonio ogrebotine na drvu. Nabavite ovo na Amazonu ako želite ukloniti ogrebotine s drva..., piše.

@thedailytay This is a real thrill. (But always test it out first.) Hope you enjoyed this riveting vid! #woodscratchremoval #diyproject #fyp #removescratches ♬ original sound - TaylorWolfe

Više od dvije tisuće gledatelja svojim je komentarima na snimku pokazalo kako ih se jednako dojmio naizgled čarobni proizvod.

Prema opisu na Amazonu, tibetanski štapić od badema je čvrsto smotani pamučni štapić natopljen tajnom obiteljskom formulom. - Koristi se za brisanje površinskih ogrebotina s drvenih površina, stoji u opisu na stranici.

Također navodi da je štapić dostupan samo u jednoj veličini i da je bezbojan kada se trlja po ogrebotini. Osim toga, trebao bi trajati godinama ako se drži pokriven kada se ne koristi.

Ako se ne možete dočepati proizvoda, možda će vam pomoći ulje iz kuhinje. Ulje će vam pomoći prikriti sve plitke ogrebotine tako što će se uskladiti s bojom postojećeg drva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 02:33