Briljantno!

Ovaj trik s blazinicom učinit će da vaš prostor miriše svježe svaki put kad usisavate

 TIKTOK/@MAIZIMMY /
Ne postoji veće zadovoljstvo od svježe usisanog tepiha, osim možda pražnjenja smeća i prašine iz uređaja kada ste gotovi

Međutim, jedna stvar može omesti ovaj kućanski posao, a to je usisavač koji smrdi. Znat ćete da vaš usisavač treba očistiti ako počne mirisati na plijesan ili čak na vašeg psa, nakon što ga uključite, a to je najvjerojatnije zbog stare, ustajale prljavštine koja leži u posudi za prašinu i filter.

@maizimmy Be HONEST. When was the last time you cleaned your vacuum?? Obviously you will get zero shade from me 😅 #cleanwithme #cleaningmotivation #cleaninghacks #cleaninghack #satisfyingcleans #satisfyingcleaning ♬ original sound - Mai Zimmy- Cleantok | Mom Life

Srećom, Mai Zimmy nedavno je podijelio trik na TikToku koji će omogućiti da vaš usisavač miriše svježe svaki put kad ga koristite, a sve što vam treba je blazinica i malo eteričnog ulja.

No, da biste imali usisivač svježeg mirisa, morate ga očistiti.

Nakon toga, autorica videa natopi blazinicu s nekoliko kapi eteričnog ulja: "Eterično ulje na blazinici u posudi za prljavštinu učinit će usisavanje terapeutskim." Briljantno! Zatim blazinicu doda u svježe očišćenu posudu za prljavštinu, a TikTok video završava tako što kreatorica pere četke i ponovno sastavlja usisivač.

Blazinica s eteričnim uljem u vašoj posudi za prljavštinu ispustit će miris ulja dok usisavate, a zahvaljujući protoku zraka uređaja, svježi miris, bez sumnje će učiniti proces usisavanja ugodnijim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. srpanj 2024 15:01