SUPER IDEJA

Ova žena se dosjetila kako skratiti vrijeme sušenja odjeće upola - treba vam samo stalak za sušenje

 /SHUTTERSTOCK

Ovih dana se mučite s time što odjeći i posteljini treba i po tjedan dana da se osuši na sušilici? Jedna je žena možda pronašla odgovor. Pametna mama podijelila je genijalni trik za sušenje odjeće upola kraće nego inače, a ne uključuje korištenje sušilice rublja.

Gemma Bird podijelila je trik putem videa objavljenog na svom TikTok kanalu, gdje je poznata kao @moneymumofficial. Često koristi račun za objavljivanje povoljnih kupnji i savjeta za uštedu novca.

Njezini videi iznimno su popularni među gledateljima TikToka i ima preko 80.000 pratitelja.

Štedljiva mama također je autorica bestselera časopisa Sunday Times, sa svojom knjigom Save Yourself Happy prepunim vrhunskih savjeta za uštedu novca.

Otvarajući svoj najnoviji video, Gemma je rekla: "Money Mama ovdje, prepolovi svoje vrijeme sušenja."

Gemmin trik uključuje korištenje malog stalka za odjeću koji će stati preko jednog od vaših radijatora. Nakon što pričvrstite stalak i možete staviti odjeću na nj, a preko postaviti plahtu - to će zadržati toplinu i osigurati da se vaša odjeća brže osuši.

Opis Gemminog videa glasi: "Ovo funkcionira nevjerojatno. Video je zasigurno impresionirao mnoge jer je u samo nekoliko dana skupio impresivnih 200.000 pregleda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2024 14:48