URADI SAM

Od viška glava ne boli: Evo kako iskoristiti svoj maleni ormar s nekoliko svježih IKEA hakova

@ houseofvandel
 
 ROX VAN DEL
Riječ je o hakiranim Ikea proizvodima, koji su male ormare učinili tako lijepima da bi njihova vrata trebalo ostaviti otvorena

Bez obzira da li imate velik ili mali ormar, dodatnog prostora nikad dosta. Svako novo pametno rješenje više je nego dobrodošlo, jer u ovom slučaju vrijedi pravilo, od viška glava ne boli. Čak i mali ormari mogu ponuditi zanimljiva i financijski prihvatljiva rješenja. U stalnoj potrazi za novim idejama pronašli smo pet izvrsnih rješenja vrijednih paženje

image
HYDRANGEA TREEHOUSE

Odaberite komad koji će odgovarati vašim dimenzijama

Ključ uspjeha u stvaranju većeg prostora leži u dobro iskorištenim dimenzijama unutar ormara. Kelin iz Hydrangea Treehouse je koristila tri Ikeine TROFAST jedinice za svoj mali ormar za odlaganje.

image
ROX VAN DEL

Ubacite komodu u ormar za dodatnu pohranu manjih stvari

Ovo su vrata ormara koja bismo definitivno ostavili otvorena. Kako bi maksimalno iskoristila prostor u svojem malom ormaru Rox Van Del je odlučila u njega ubaciti Ikeinu BRYGGJA komodu zbog dodatnih ladica, ali i ljubavi prema ormarićima iz ljekarne, koji su prilično skupi. Na komodu je dodala drvene detalje i nove ručkice kako bi ormar izgledao vrhunski.

image
JESSICA MICALLEF

I ogledalo može poslužiti

image
JESSICA MICALLEF

Kad je Jessica Micallef stavila svoje novo zrcalo iz Ikee na zid, shvatila je da iza njega postoji pristojna količina prostora, te je odlučila iskoristiti taj prostor za pohranu nakita. Izvana izgleda kao obično ogledalo, ali kada ga otvorite, skriva sav nakit vlasnice. Praktično i lijepo, zar ne?

image
THE PINK DREAM

Kombinirajte ladice i police

Ovaj ormar je Ceres Mercurio iz Pink Dream-a napravila za svoju kćer uz pomoću IKEA PAX ormara, a sadrži prostor za ladice, više šipki, police za knjige, kao i malo područje s ogledalom i vezicama za kosu. Ovdje možete vidjeti kako je to napravila.

image
HOMES AND HALLOW

Napravite ormar po mjeri s policama za knjige

Postoji li nešto što BILLY polica za knjige ne može? Casey Freeburg iz tvrtke Home & Hallow kaže da je čeznula za lijepim, ormarima u dječjoj sobici, ali ne za tisuće dolara, koliko obično stoje. Tako je došla na ideju da od bijele police za knjige napravi ormar po vlastitoj mjeri. Sada se smiješi svaki put kad otvori vrata ormara, jer je iskoristila svaki centimetar prostora u ormaru i svaki predmet sada ima svoje mjesto. Ovu inspirativnu transformaciju u cijelosti možete pogledati ovdje.

Dakle, nema više izgovora! Vaš maleni ormar može biti zapanjujući, funkcionalan i proračunski prihvatljiv uz nekoliko IKEA proizvoda i malo kreativnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 00:35