OTKIRVENO NA TIKTOKU

Nitko ne zna da na perilici rublja postoji ova tipka koja uništava plijesan: Stalno ćete je pritiskati, evo gdje je pronaći

 TikTok/Screenshot/mindymcknight

TikTokerka Mindy nedavno je otkrila tajnu tipku perilice rublja koja sprječava da vaša odjeća smrdi po plijesni. Mindy McKnight često na društvenim mrežama dijeli savjete i trikove o raznim temama, od frizura do čišćenja. U jednom je videu svojim pratiteljima poručila kako je otkrila skriveni dio u perilici rublja koji olakšava čišćenje. Na početku videa otvorila je ladicu i rekla gledateljima: "Jeste li se ikada zapitali čemu služi gumb na vašoj perilici?" Gurnula ga je tako da je taj dio skliznuo do kraja. Zatim ga je premjestila u sudoper, gdje ga je duboko očistila.

image
TikTok/Screenshot/mindymcknight

"Možete doći ovamo i izribati ga i ukloniti naslage i omekšivač", objasnila je. Bez plijesni odjeća neće imati neugodan miris.

Doduše, neke perilice rublja nemaju ovaj dio, ali Mindy ima jednostavno rješenje u tom slučaju: "Ako nemate tu tipku, možete upotrijebiti sok od limuna i sodu bikarbonu i vidjet ćete da se počinje aktivirati. " Zatim uzmite četku za ribanje ili četkicu za zube kako biste uklonili svu plijesan." Nakon što je sve dobro pogledala, ustanovila je da je "sve čisto".

Komentari na ovaj video bili su brojni i pozitivni, piše The Sun.

Pogledajte video!

@mindymcknight Ever wonder what the push button is for on your washing machine drawer?? Here’s the answer! #hack #tipsandtricks #washingmachine ♬ original sound - Mindy McKnight

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 09:38