Bez vlažnog mirisa

Nitko ne želi nositi miris vlage na sebi! Sušenje odjeće za svaki džep TikTok kraljice čišćenja

 SHUTTERSTOCK/
TikTok kraljica čišćenja dijeli svoj savjet za sušenje rublja bez neugodnih mirisa ove zime

Kombinacija hladne i vlažne zime te rastućih troškova energije znači da bi sušenje rublja ove zime moglo biti izazovno. Paljenje sušilice rublja neće biti opcija za mnoge koji će pokušati smanjiti svoje račune. Bez pomoći uređaja za sušenje, kako bi ljudi, zaboga, trebali osušiti rublje, a da ne ostane neugodan miris? Nitko ne želi nositi odjeću koja ima taj neugodan miris vlage.

Srećom, TikTok kraljica za čišćenje Ann Russell ima vrlo praktično rješenje koje si većina ljudi može priuštiti. Njezini pragmatični, prizemni savjeti donijeli su joj brojne obožavatelje, uključujući i jednog koji je osjetio potrebu stupiti u kontakt i potražiti Annin savjet o vrlo specifičnom smrdljivom problemu.

image
SHUTTERSTOCK/

‘‘Anne pomozi!" rekla je. "Odjeća mi smrdi od pranja i ne želi se osušiti. Prozor i ventilator su na on.‘‘

Stoga je Ann učinila ono što zna najbolje i u svom videu pokazala što radi kako bi izbjegla smrdljivu odjeću. U isječku pokazuje kako uredno slaže svoje rublje na standardni stalak za sušenje, dok ventilator usmjeren prema rublju diže zrak prema gore i polako ga suši.

"U redu lutko", počinje ona ljupko. "Ovako otprilike vješam svoje stvari." Nastavlja pokazati kako svoju opranu odjeću vješa na standardni stalak za sušenje pazeći da odjeće nema previše i da je razmaknuta. Ako je gusto zbijena na žici odjeća se teže rješava vode, sporo suši i tako poprima neugodan miris.

Njezin savjet za sušenje rublja oduševio je sljedbenike i prikupio gotovo 250 tisuća pregleda, s više od 600 komentara na njezin video, mnogi joj zahvaljuju, a drugi nude svoje savjete.

image
SHUTTERSTOCK/

"Ono što pomaže je da ih okrenem nakon nekoliko sati kako bi zrak mogao cirkulirati do područja do kojih je teže proći!" rekao je jedan komentar.

Mnogi su se složili s ovim savjetom: "Čini se da pomaže sušenje stvari obješenih na okvire vrata, na vješalicama s dovoljnim razmakom."

Nužnost, koja je uvijek bila majka izuma, stavljena je u igru jednim komentarom: "Postoji opcija da omotate plahtu oko ventilatora i odjeće koju sušite. Suši se superbrzo jer toplina ostaje unutra."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. svibanj 2024 06:21