PROLJETNO ČIŠĆENJE

„Nikada neću čistiti svoje prozore na drugi način nakon što sam otkrio ovaj trik s valjkom – brzo je i zabavno”

 Instagram/ theorganizerman

Ako su prozori sljedeći zadatak na vašem popisu čišćenja, ovaj trik će ubrzati proces. Kućni stručnjak podijelio je brzi trik koji koristi za pranje vanjskih prozora. U svom viralnom videu, Daniel Cunningham (@theorganizerman) demonstrirao je svoju glavnu tehniku i otkrio domaću smjesu u koju se kune.

"Nikada ne čistim svoje prozore na bilo koji drugi način", rekao je Instagramer. Za svoj prvi korak Daniel je stavio valjak za boju u svoju otopinu za čišćenje "uradi sam". Prešao je valjkom preko svojih prozora, razmazujući sapunicu po staklu. Daniel je zatim upotrijebio gumu da očisti otopinu od tri sastojka sa svojih prozora. Pazio je da ne ostavi tragove kako ne bi napravio pruge.

Kao dodatni korak, Daniel je upotrijebio čisti papirnati ručnik kako bi ubrzao proces sušenja.

Svojim pratiteljima pokazao je i kako napraviti svoju domaću mješavinu za čišćenje. Prvo je stručnjak za čišćenje dodao dvije šalice vode u svoju kantu. Zatim je izmjerio pola šalice bijelog octa i ulio ga u vodu. Na kraju je Daniel dodao čajnu žličicu deterdženta za suđe u smjesu i promiješao. Njegovi pratitelji podijelili su svoja razmišljanja o tehnici u odjeljku za komentare.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 15:09