PRIVATNOST ZAGARANTIRANA

Ne želim da me susjedi promatraju kroz prozor. Zato sam kupio sprej od 10 eura i riješio problem!

 TikTok/chavezzharper

Chavez Harper oktrio je na svom TikTok profilu kako je riješio problem koji mnoge muči - privatnosti i neugodnih pogleda susjeda. Naime, Chavez živi u naselju u kojem su zgrade izgrađene jedna blizu druge pa, ističe, kako je stalno imao osjećaj daga netko gleda iz susjedne zgrade dok on obavlja dnevne aktivnosti u svom dnevnom boravku s velikim prozorima. To ga je počelo jako smetati. A onda je njegov problem riješio sprej od samo 10 eura. Riječ je o spreju s efektom zamrznutog stakla koji je idealan za zamagliti stakla u domu i/ili uredu. Efekt se vidi već pri prvom nanosu.

image
TikTok/chavezzharper

"Umorio sam se od osjećaja da me promatraju svaki put kad sam htio otvoriti prozor pa sam učinio nešto po tom pitanju", rekao je Chavez. Podigao je rolete i bzinski obrisao prozore, a zatim pošpricao staklo od prozora.

image
TikTok/chavezzharper
image
TikTok/chavezzharper

"Prekrivanje prozora trajalo je samo nekoliko sati, skida se prilično lako i jednostavno je, a privatnost je zagarantirana", rekao je i preporučio svima koji će to raditi da otvore prozore dok nanose sprej jer miris zna biti jako intenzivan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 16:55