ZA BLISTAVE PODOVE

Natalija je otkrila jedan pripravak koji trebate staviti u vodu kako bi se vaši drveni podovi sjajili

 /SHUTTERSTOCK

Jeste li se ikada zapitali kako to da parketi u stanovima koji se iznajmljuju ili prodaju uvijek imaju specifičan sjaj, iako su neki očigledno nekoliko godina stari. Korisnica Instagrama Natalija Todorović na svom profilu je otkrila tajnu kojom se služe agencije za iznajmljivanje nekretnina.

Natalija Todorović inače se krije iza naziva profila "Mama za pet", a ovaj njezin savjet za održavanje drvenih podova će vas oduševiti.

Natalija navodi da joj je njena prijateljica koja radi kao agent za nekretnine otkrila ovaj trik za čišćenje laminata i parketa. Ona ističe kako se agencije za nekretnine služe ovim trikom za čišćenje prije nego objave prodaju stana ili kuće.

"Provjeren trik da se laminat i sve drvene površine uvijek sjaje kao nove", napisala je Natalija na svom profilu. Naime, laminat i sve druge drvene površine očiste se uz pomoć glicerina kako bi izgledali kao novi.

U veliku posudu s hladnom vodom dodajte čep glicerina i sve prebrišete. Potom je Natalija pokazala da trik provjereno funkcionira i na njenom laminatu koji je, kako navodi, star više od pet godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 00:00