RASKOŠNA JELKA

Cijeli život ste krivo stavljali lampice na božićno drvce. Ovako se to radi

 /SHUTTERSTOCK

Ako tek planirate ukrašavati svoje božićno drvce i to ćete učiniti uskoro – ovo morate isprobati.

Ispostavilo se da smo svoje lampice za božićno drvce krivo postavljali cijeli život - a tu je i super jednostavan trik koji će učiniti da vaše drvce izgleda punije u nekoliko sekundi, bez potrebe da trošite novac na dodatne kuglice. I ne samo to, nego ako kupite živo drvce i želite biti sigurni da će izgledati puno i svježe tijekom blagdanske sezone, postoji brzi savjet koji morate znati, prenosi The Sun.

Pametna mama Shannon Doherty na društvenim je mrežama podijelila svoje trikove o božićnom drvcu, ostavivši mnoge iznenađenima.

‘Super mama‘ četvero djece objasnila je: "Pet genijalnih trikova za ukrašavanje vašeg božićnog drvca."

Shannonin prvi trik osigurava da će vaš pod ostati zaštićen od vašeg božićnog drvca, kao što je savjetovala: "Zaštitite podove vodootpornom prostirkom ili plastičnim stolnjakom ispod drvca. Također stavite štitnike od filca na postolje."

@athomewithshannon 5 GENIUS HACKS FOR SETTING UP YOUR CHRISTMAS TREE THIS YEAR!! SAVE THIS! these are some of my favorite tips that we always use!??? Here are the tips 1)Protect floors with a waterproof mat or plastic tablecloth under the tree, also put felt protectors on the stand 2) Want to make your tree last longer? It needs a Gallon of water in tree every day – add sugar and pennies to the water to keep germs away 3) Use artificial garlands around the tree to make the tree look fuller 4) Plug lights In BEFORE you put them on the tree so you know where they are going and how they look 5) Hang lights up and down the tree instead of around the tree – easier to take down, easier to replace a bulb if you loose one, also uses less lights! #christmastree #christmashacks #hacks #lifehacks #tipsandtricks #momhack #momsoftiktok #learnontiktok #lifeontiktok ♬ original sound - Shannon Doherty MOM Hacks

Za one koji žele da drvce dulje traje, Shannon je podijelila svoj jednostavan trik.

"Potrebno vam je 5 litara vode svaki dan." Također je preporučila: "Dodajte šećer u vodu kako biste spriječili klice."

Ako želite da vaše drvce izgleda punije, Shannon je podijelila svoj brzi savjet: "Koristite umjetne vijence oko drvca kako bi drvce izgledalo punije."

I ne samo to, nego prije nego što dodate lampice, Shannon je preporučila: "Uključite svjetla prije nego što ih stavite na drvce kako biste znali kamo idu i kako izgledaju."

Na koncu je pokazala da postoji bolji i lakši način za postavljanje lampica na drvce - a to ne uključuje kruženje, kao što je Shannon napisala: "Objesite svjetla gore-dolje po drvcu umjesto oko drvca."

Umjesto da hoda oko drvca i dodaje svjetla, Shannon je objasnila da je na ovaj način "lakše skinuti i zamijeniti žaruljice ako se pokvare."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 03:42