IZBJEGNITE PROBLEME

Čak 50 posto svađa u braku dolazi zbog neurednosti nekog od članova obitelji

 IKEA
Pametno uređen dom važan je za kvalitetu naših života - evo jednostavnih trikova i korisnih savjeta s kojima možemo lako unijeti red u naše kuće i stanove

Na događanju održanom u robnoj kući IKEA Zagreb, najavljeno je da će se IKEA ove jeseni u potpunosti posvetiti idejama i predmetima za odlaganje u cijelom domu. Od polica za knjige, komoda i kolica do kutija, registratora i legendarne IKEA vreće.

U sklopu događanja održana je i panel-diskusija na kojoj su sudjelovale predstavnice tvrtke IKEA Hrvatska Mihaela Kovaček Pejić, menadžerica za ljude i kulturu te Nikolina Cerovečki, dizajnerica interijera u Odjelu za dizajn interijera i komunikacije. U razgovoru s moderatoricom Idom Prester objasnile su koliko je pametno uređen dom važan za kvalitetu naših života te pokazale jednostavne trikove i dale korisne savjete s kojima možemo lako unijeti red u naše domove - i živote. U raspravi im se pridružila Boba Blašković, urednica i osnivačica dBloga, koja je predstavila neke od najvećih izazova s odlaganjem te objasnila kako ukloniti nered, organizirati prostore i uspostaviti ugodnu rutinu.

image

Mihaela Kovaček Pejić, menadžerica za ljude i kulturu te Nikolina Cerovečki, dizajnerica interijera u Odjelu za dizajn interijera i komunikacije u tvrtki IKEA Hrvatska u razgovoru s Idom Prester

IKEA

- Rješenja za odlaganje područje su koje volimo i dobro poznajemo. Moglo bi se reći da već gotovo 80 godina radimo s rješenjima za odlaganje. Znamo da za svaku hrpu cipela, svako brdo čarapa ili majica postoji rješenje - mogućnost stvaranja boljeg doma i bolje svakodnevice. A, ako odete u robnu kuću IKEA, to će biti i pristupačno. Naime, ove godine ponovno udvostručujemo svoje napore kako bismo bili tu za mnoge i stoga spuštamo cijene nekih od naših najpopularnijih proizvoda. Biti na strani mnogih u našem je DNK-u i možete računati na nas - ponudit ćemo pristupačna rješenja koja vaš dom čine boljim mjestom. Od 1. rujna imamo nove niže cijene za više od 270 najpopularnijih proizvoda, sad prosječno 18% povoljnijih - rekao je Zvonimir Bakula, voditelj komercijalnih aktivnosti u IKEA Hrvatska.

Odlaganje je uvijek bilo važan dio IKEA asortimana. Pametno odlaganje može napraviti veliku razliku za mnogo ljudi. Dobro odlaganje također ima sposobnost stvoriti skladnije domove. Istraživanja pokazuju da samo 55% ljudi smatra da ih njihov dom odražava. Vjerujemo da će vam odlaganje pomoći da organizirate svoj dom za zdraviji život i maksimalno iskoristite prostor, ali i izložite predmete kako biste pokazali svoj identitet.

image

Panel je vodila Iva Prester

IKEA

Ljepota pokreta Napravi mjesta za život, koji će u 2024. godini biti fokus tvrtke IKEA, u tome je što čini bolji svakodnevni život za mnogo ljudi. Sa svojih 80 godina stručnosti u opremanju doma i iznimnim asortimanom, IKEA može uzeti ulogu partnera za odlaganje u domu.

Na primjer, BESTÅ je modularni, višenamjenski sustav za odlaganje koji vam pruža fleksibilnost za prilagođavanje u čist i moderni zabavni centar ili ormar za izlaganje osobnih dragocjenosti. Možete ga uskladiti s asortimanom koordiniranih kutija za odlaganje kao što su SAMLA ili KUGGIS - idealne su za odlaganje puno stvari i ne zauzimaju puno prostora. Sve se kutije mogu složiti jer imaju poklopce, a veličina malih proporcionalna je velikim kutijama. Ako kaos vlada vašim ladicama ili ormarima, SKUBB serija kutija za odlaganje vraća vam kontrolu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 10:35