Koji dobar trik

Ako želite da vaše čizme zadrže oblik i izgledaju kao nove, iskoristite boce na ovaj način

 Sarah Crowley
Podignite ruku ako ste u posljednje vrijeme kod kuće popili više "bočica" vina nego inače? (Hej, bez osuđivanja! Shvaćamo.)

Podignite ruku ako ste i dalje manje voljni otrčati u trgovinu za svaku sitnicu bez koje možete? (Da, i mi.) Imajući na umu ova dva pitanja, imam savjet za vas — savjet kojim možete iskoristiti već prazne boce vina i uštedjeti si odlazak u kupovinu.

Prije nego vam damo savjet, dopustite nam da vam postavimo još jedno pitanje: Što ne nosite toliko ove jeseni u odnosu na jesen prije dvije/tri godine? Jeste li rekli čizme?

This boots were made for Walkin', pjeva Nancy Sinatra, a mi se ne možemo više složiti. Od sve obuće čizme najmanje podnose besposleno ležanje u ormaru, pogotovo ako u. njih nismo ubacili gomilu papira, čarapa ili one velike plastične "držače" ne bi li uspravno stajale i dobile što manje nabora. Svi znamo da bez pravilne njege, vaše mezimice neće potrajati. Stoga ako želite. vašim čizmama produžiti vijek i pritom uštedjeti, slijedite ovaj savjet.

image
Sarah Crowley

Koristite prazne boce vina kako bi vaše čizme bile ispunjene dok besposlene stoje u ormaru. Tehnički, trebali biste ih koristiti uvijek, ali ako još niste, sada je dobar trenutak da započnete. Držači pomažu da vam nenošene čizme ne padaju, da se ne gužvaju ili oštećuju. A umjesto kalupa za oblikovanje čizama (koji zahtijeva odlazak u trgovinu i stotinjak kuna), predlažemo prazne boce vina. Vinske boce savršene su veličine i oblika za uvlačenje u vaše čizme kako bi zadržale svoj oblik i bile lijepe kao na dan kada ste ih kupili. Jedna napomena, u slučaju da nije očito, boce prvo oprite i temeljito osušite. Zatim ih stavite u njihov novi dom, ormar. Win-win.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 23:02