RJEŠENJE ZA BRZO SUŠENJE

3 NAČINA SUŠENJA KUPAĆEG KOSTIMA 2 trebate izbjegavati, a zadnjeg se pridržavati

Zaboravite na sušenje kupaćeg kostima u sušilici rublja ili na direktom suncu. Sada postoji bolje, jednostavnije i mnogo brže rješenje!

Jedva smo dočekali ljeto, visoke temperature, godišnji odmor i, najbolje od svega, odlazak na more! Ipak, problem koji mnoge žene i muškarci imaju na moru tiče se pravilnog načina sušenja kupaćeg kostima nakon kupanja. Naime, kad završite s kupanjem, najveća je greška ostaviti mokar kupaći kostim da se suši na izravnom suncu ili pak u sušilici rublja. Ovaj način možda jest jednostavan, ali znatno šteti materijalu.

Kako pravilno sušiti kupaći kostim? Amazon je na svojim službenim stranicama u prodaju pustio inovativan i iznimno praktičan stalak koji će u potpunosti promijeniti način na koji ste dosad sušili svoj kupaći kostim.

Umjesto da kupaći kostim uništavate na toplom direktnom suncu ili u sušilici, sada isti možete sušiti u vodoravnom položaju i to na stalku koji jednostavno možete imati uvijek uz sebe i jednostavno pričvrstiti na gotovo svaku površinu.

Ovaj stalak za sušenje kupaćeg kostima dostupan je na stranicama Amazona, i to po cijeni od samo 10 dolara.

Foto: Apartment Therapy, Amazon.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2024 12:22