OPUŠTANJE SA STILOM

Provjerite ponudu outdoor namještaja u Gnijezdu!

 

Topliji proljetni dani jednostavno nas mame da izađemo iz zatvorenih prostora i dio života preselimo na terase, balkone ili vrtove. Otvoreni prostori zahtijevaju i posebno prilagođen namještaj koji, osim što mora biti lijep i funkcionalan, mora biti otporan i na vremenske utjecaje. Materijali koji se pri tome najčešće koriste su prirodni ratan, tikovina, metal i aluminij ili pak izdržljivi umjetni materijali poput polietilena (tzv. umjetni ratan) ili pak polipropilena.

Na stranici gnijezdo.hr možete pronaći kolekciju outdoor proizvoda poznatih nizozemskih brandova koji će od svakog otvorenog prostora stvoriti vašu malu oazu za uživanje i opuštanje sa stilom!

Albert Kuip Garden prvi je Zuiverov stolac namijenjen korištenju na vanjskim prostorima, izrađen je od čvrstog aluminija, ali opet dovoljno laganog da možete s lakoćom premještati stolac tražeći svoju zraku sunca! Osim ljepote dizajna, krasi ga i iznimna izdržljivost (maks. opterećenje 140 kg), postojanost boje i oblika pa smo potpuno sigurni da će vaše prijateljstvo trajati godinama...

Stolac Wings nizozemskog Woooda uvjerljivi je bestseller jer savršeno ujedinjuje dizajn, udobnost, praktičnost i povoljnu cijenu. Izrađen je od čvrstog pletenog polietilena (umjetnog ratana) otpornog na sve vremenske utjecaje. Pravi je all around stolac jer će jednako atraktivno izgledati i u interijerima.

Stolac s metalnim nogama i udobnim sjedištem od pletenog polietilenskog vlakna jednako će se dobro snaći unutra kao i na otvorenom prostoru poput terasa, balkona ili vrtova.

Viseći stolci u bilo kojem prostoru izazivaju onaj 'wow' efekt! Ovaj viseći stolac nizozemskog branda HK living namijenjen je prije svega korištenju na vanjskim prostorima. Stavite na njega omiljeni jastučić ili ovčju kožu i stvorite samo svoju oazu za uživanje s puno stila.

Fotelja i stolac iz serije Quadro nizozemskog branda Be Pure Home oduševljavaju svojim elegantnim i prozračnim dizajnom i savršenom udobnošću.

Za one koji žele biti posebni i prilikom uživanja na otvorenom pravi su izbor viseće ležaljke. Dovoljno je pronaći dva drveta u svom vrtu, napuniti ležaljku udobnim jastučićima i putovanje u drugu dimenziju je zajamčeno!

Klupe od prirodnog ratana pravi su izbor za otvorene prostore jer je ratan iznimno otporan na vremenske utjecaje. Dodajte par jastučića ili ovčju kožu za još više udobnosti i elegancije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 21:04