Vrata sa stilom koja će vas inspirirati

Hörmann promo

U mnogim domovima vrata su jedna od najcjenjenijih dizajnerskih komponenti. Prostor u kojem se nalaze dat će novi vizualni identitet i karakter.

Stil novih vrata odredit će karakter interijera vašeg doma. Materijal vaših vrata ne bi se trebao podudarati samo s estetikom vašeg doma, već može biti i veliki odlučujući faktor u odabiru stila vrata. Primjerice, vrata s ukrasom daju dojam manjeg prostora nego što on uistinu jest pa su neutralne nijanse uvijek dobar izbor jer se jednostavno stapaju sa svakim prostorom.

image
Hörmann promo

Modelom kojeg ćete izabrati možete pratiti stil uređenja za koji ste se odlučili ili ih upotrijebiti kao element kojim ćete napraviti odmak od očekivanog pa u prostorijama u kojima želite istaknuti detalje, odabirom betonske i zagasite sive nijanse zida postižete ljepši i još elegantniji minimalistički dizajn.

image
Hörmann promo

Ostakljena vrata dodatno će otvoriti prostor pa za prozračnu atmosferu i dojam otvorenog prostora birajte staklena vrata. Ona nisu samo elegantna i lijepa, ona otvaraju prostorije unutar vašeg doma i svakoj prostoriji daju poseban šarm.

Nakon što ste izabrali svoja idealna vrata, dajte im onaj finalni dodir pravilnim odabirom detalja kao što su okovi i kvake, a koji će vašim vratima dati potpuni, dizajnerski look. Okvir na koji se ugrađuje vratno krilo može uvelike utjecati na ukupni dojam vaših vrata i dati dojam prozračnosti i bezvremenske elegancije.

image
Hörmann promo

Drvetom se u domu postiže dojam topline i udobnosti. Ako se poigrate s drvenim detaljima poput parketa i sobnih vrata komplementarne boje možete drastično utjecati na ukupni dojam prostora, bez obzira na količinu dnevnog svjetla, dok tamnije varijante možete kombinirati u većim prostorima ili u detaljima, ako se radi o manjim prostorijama, pazeći da ne zagušite prostor.

Središte življenja je u našem domu, naša oaza i zona komfora. Tvrtka Hörmann njeguje tradiciju proizvodnje sobnih vrata i svojim proizvodima već dugi niz godina stvaraju osjećaj doma.

image
Hörmann promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:07