Novosti iz Iverpana

Poput svježeg buketa ruža na zidu: Najženstveniji materijal za uređenje interijera dostupan je u Hrvatskoj

Iverpan organoid

Oplemenite svoj dom ili poslovni prostor prirodnim materijalom koji ispušta miris u prostoru i uvodi dašak harmonije u život. Upoznajte Organoid.

Što su Organoid površine?

Organoidi su prirodne površine koje se koriste pri uređenju interijera. Nastaju prešanjem prirodnih materijala koji ispuštaju miris u prostoru i uvode dašak harmonije. Mogu se stavljati na nosive i alternativne podloge poput tekstila, samoljepljive folije, papira, kože i šperploča.

image

Iverpan Organoidi

FLORIAN SCHERL/
image

Iverpan Organoidi

UNKNOWN/
image

Iverpan Organoidi

CHRISTOPH SCHöCH PHOTOGRAPHY GM/CHRISTOPH SCHöCH

Što ih čini posebnima?

Organoid površine svojim izgledom obogaćuju svaki prostor pružajući zanimljiv i jedinstven mirisni, vizualni i taktilni ugođaj. U kombinaciji s raznim površinama ili detaljima unose dio vanjskog svijeta u svaki interijer čvrsto povezujući čovjeka s prirodom.

Ovisno o izboru prirodnih materijala neke površine imaju samo blagi, a druge vrlo intenzivan i dugotrajan miris. S vremenom se intenzitet mirisa smanjuje, ali ga je moguće osvježiti vlažnom krpom.

Budući da dugoročno zadržavaju većinu svojstava, Organoid površine ispuštaju dugotrajan miris u prostoru. Stižu iz vlastitog uzgoja s livada Tirola u Austriji dok se cijeli proces izrade izvodi bez emisije štetnih plinova te se koristi 100% biorazgradiva smola, bez plastifikatora i otapala kako bi bili sigurni u doticaju s hranom.

image

Iverpan Organoidi

image

Iverpan Organoidi

Od čega se rade?

Glavni sastojci su najčešće Alpsko sijeno u kombinaciji s raznim cvijećem poput tratinčica, različka, latica ruže, lavande, ali i drugi prirodni materijali poput kave, vanilije, mahovine i pšenice. Kako se najvećim dijelom rade ručno, svaka površina je drugačija pa ćete biti sigurni da imate elegantno i unikatno djelo u svom prostoru.

Vrijeme je za očuvanje okoliša i uvođenje održivih materijala, a s obzirom na sve blagodati koje nam priroda nudi, ukrašavanje Organoidima idealan je spoj estetike i održivosti. Za one koji žele ukrasiti dom, salon ili ured ovim novim materijalom, mogu ih pronaći u trgovinama Iverpana diljem Hrvatske.

image

Iverpan Organoidi

WWW.DIEWEST.AT/
image

Iverpan Organoidi

WWW.DIEWEST.AT/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 10:44