POVOLJNO I EFEKTNO

Neodoljivi DIY projekti za koje vam ne treba više od 30 kuna

Za ovaj DIY potreban vam je samo sprej i stvari u domu koje su vam dosadile.

Unesite još malo jesenskog ugođaja i elegancije u svoj dom bakrenim detaljima. Za ovo osvježenje interijera ne trebate previše otvarati svoj novčanik i kupovati nove bakrene elemente. Dovoljan je sprej u boji bakra, malo starih novina i vrijeme. Sigurno u domu imate detalje za koje ste zaključili da im uskoro istječe vijek trajanja. Uzimite sprej u boji bakra i dajte tim detaljima još jednu šansu.

Bakrena boja u spreju može se naći u gotovo svim našim trgovinama koje prodaju boje i lakove, a uglavnom ne prelazi cijenu od 30 kuna.

Stoga pronađite element kojem bi trebalo malo osvježenja, postavite novinski papir na pod i bacite se na posao.

Neke elemente bi bilo dobro temeljito očistiti prije nego prođete sprejem preko njih. O kojem god materijalu da se radi, najjednostavnije ćete ga počistiti tako da na spužvu stavite malo deterdženta i dobro obrišete površinu. Suhom krpom zatim uklonite ostatke deterdženta. Tako će se boja bolje uhvatiti, a na površini neće ostati dodatnih neželjenih čestica koje će je činiti neravnom.

U nastavku vam donosimo jedanaest odličnih ideja za inspiraciju, a sigurni smo da ćete u svom domu pronaći još detalja kojima bi dobro došlo malo bakreno osvježenje.

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 22:50