ZA 2,59 MILIJUNA DOLARA

Prodaje se kuća u kojoj je Jennifer Aniston živjela dok je snimala Prijatelje. Pogledajte kako izgleda

Jennifer Aniston

 /SHUTTERSTOCK
Imanje poznato po nadimku The Crown Jewel sastoji se od glavne kuće, gostinjske kuće, bungalova i kuće s bazenom

Kompleks u Los Angelesu u kojem je Jennifer Aniston živjela dok je snimala megapopularnu seriju Prijatelji pojavio se u ponudi na tamošnjem tržištu nekretnina, a prodaje se 2,59 milijuna dolara.

Riječ je o imanju poznatom pod nadimkom "The Crown Jewel", koje se nalazi na vrhu planinske četvrti Laurel Canyon, odakle se pruža panoramski pogled na grad. Sagrađen je 1936. godine, a sastoji se od četiri objekta: glavne kuće, gostinjske A-frame kuće, bungalov i kuća s bazenom.

Cijelo imanje, opisuje se, ima jedinstven šarm i jednu opuštenu, funky vibru koja privlači kupce u ovu četvrt. Stoga ne čudi što su ondje tijekom godine živjele brojne legende. Osim Jennifer Aniston, glumac i producent Beach Dickerson ovo je mjesto svojedobno nazivao svojim domom, a kasnije je pripadao Scottyju Bowersu, najpoznatijem svodniku i žigolu iz zlatnog doba Hollywooda, sve do njegove smrti 2019. godine. Nakon toga imanje je prosijeđeno Corbinu Bernsenu, Dickersonovom kumčetu, i njegovoj ženi Amandi Pays, koja je obavila opsežna renoviranja.

Glavna kuća modernog je interijera, sa staklenim zidovima u dnevnoj zoni i elegantnom kuhinjom s crno-bijelim podom. Bazenska kuća služi i kao teretana, pružajući mjesto za odmor i fintess. Na imanju je i bungalov poznat kao "El Nido de Nestor" nazvan po bivšem stanaru, Oscarom nagrađenom španjolskom snimatelju Nestoru Almendrosu. Gostinjska A-frame kućica, u kojoj je živjela Jennifer Aniston, ima čajnu kuhinju i spavaću sobu u potkrovlju.

Imanje je u 2020. godini promijenilo vlasnika za 2 milijuna dolara, a sada se nalazi u ponudi agencije Compass. Nažalost, nekretnina je stavljena u prodaju gotovo tjedan dana prije tužne vijesti o smrti Matthewa Perryja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 05:02