Veliki nagradni natječaj

JOŠ SAMO DANAS Glasajte za najljepši dnevni boravak u Hrvatskoj i osvojite vrijedne nagrade!

Veliki nagradni natječaj Biramo najljepši dnevni boravak u Hrvatskoj, koji magazin D&D organizira s dugogodišnjim partnerom Vipom i Native Ad Studijom Hanza Medie, bliži se svome kraju.

GLASAJTE ZA NAJLJEPŠI DNEVNI BORAVAK

Na natječaj se stiglo točno 431 prijava, a žiri sastavljen od renomiranih hrvatskih arhitekata odabrao je 10 dnevnih boravaka koji ulaze u uži izbor. Kriteriji po kojima su se pristigle prijave bodovale bili su inovativnost, kreativnost, harmoničnost materijala, tekstura i boja te funkcionalnost, a u užem krugu pronašli su se različito uređeni boravci manjih i većih površina.

Stručni žiri će od deset boravaka u užem krugu izabrati najbolji, koji predstavljamo u sljedećem broju magazina D&D 20. studenoga. Uz tu laskavu titulu vlasnici dobit će Samsung LED TV i Samsung Galaxy tablet iz ponude Vipa.

No, uz ocjenu žirija i glavnu nagradu, dodijelit ćemo i nagradu publike. Naime, od 18. listopada do 6. studenoga čitatelji našeg portala www.domidizajn.hr mogu glasovati za svojeg favorita između deset boravaka u užem izboru. Nagradu publike osvaja boravak s najviše glasova, a 10-ak čitatelja koji glasuju imaju priliku osvojiti nagrade iz tvrtki Grohe, Technomarket, Dizajnholik, Gorenje...

GLASAJTE ZA NAJLJEPŠI DNEVNI BORAVAK

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 14:04