D&D GRAND PRIX

VIDEO: Dnevni boravak obitelji Cupać u istarskom mjestu Nedešćina

Moderan prostor sa zonama za druženje ili gledanje TV-a

Vlasnici su prema vlastitim zamislima uredili kuću za odmor u Istri u kojoj se dnevna soba prostire na raskošnih 70 kvadrata, a opremljena je kaminom i namještajem za opuštanje 6 gostiju.

POGLEDAJTE VIDEO!

Dnevni boravak obitelji Cupać smješten u velikoj kući za najam i odmor u istarskom mjestu Nedeščina, nedaleko od Labina i Plomina, najviše se svidio čitateljima, pa je samim time osvojio i najveći broj vaših glasova te nagradu publike.

Upitali smo vlasnike, Desanku i Mladena Cupaća, kako su se odlučili prijaviti ovaj dnevni boravak na natječaj, jesu li se nadali nagradi te što ona za njih znači.

- Odluka o prijavi došla je spontano i zapravo sasvim slučajno. Suprug je surfao internetom, naletio na poziv D&D-a i prijavio nas. Sad kada je sve završilo mogu reći da je, kao i sa svakom nagradom, lijepo dobiti priznanje da si nešto dobro napravio - rekla je Desanka.

Kuća je sagrađena 2015. godine i prostire se na 300 četvornih metara, a prostrana dnevna soba zauzima 70 kvadrata te je otvorenim tlocrtom povezana s kuhinjom i blagovaonicom.

Pri opremanju ovog interijera supružnici Cupać točno su znali što žele, a cilj je bio uređenjem postići moderan i funkcionalan prostor.

- Nismo angažirali ni arhitekta niti dizajnera, nego je kuća u potpunosti uređena prema našim idejama. Željeli smo se odmaknuti od bijelih zidova, pa je odluka pala na sivu koja prevladava sa sivosrebrnim i crnim detaljima. Od materijala smo koristili drvo, kamen i tekstil - pojašnjava Desanka.

Ovaj dnevni boravak sastoji se od dvije zone. Jedna je organizirana oko kamina i prvenstveno je predviđena za druženje i odmor, dok je druga zona organizirana za gledanje televizije.

Sav namještaj po mjeri izradili su stolari u stolariji Fianona u Plominu, jedino je sjedeća garnitura kupljena u riječkoj trgovini Babaloo design.

- Konkretno kuća u kojoj se nalazi dnevni boravak namijenjena je iznajmljivanju i rađena je za šest osoba, pa je takvim potrebama i prilagođen namještaj i njegov raspored - zaključila je vlasnica.

Foto: Studio Saršon

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. travanj 2024 17:49