OAZA RADOSTI

Uredite sobu za svoje školarce u najmodernijim tonovima, ali uz najpristupačnije cijene! Od minimalizma do razigranog šarenila

Emmezeta

Bliži se nova školska godina, a bez obzira na to što nam budućnost donosi, školarcima je iznimno bitno da imaju svoj prostor i privatnost. Uz činjenicu kako im sobe predstavljaju njihove male oaze, moramo se složiti kako je to mjesto gdje uče, ali jednako tako odmaraju, opuštaju se, stvaraju i uživaju. Kako bi svojim školarcima omogućili najbolje uživanje u prostoru, donosimo vam nekoliko ideja kako urediti dječje sobe i uhvatiti se u koštac s predstojećom školskom godinom i svim izazovima koje ona nosi sa sobom!

Dašak boja za razigranost

image
Emmezeta

Spavaća soba je školarcima ujedno i radna soba i stoga nije na odmet ubaciti malo kolorita u prostor. Naravno, djeca će ukrasiti zidove neizostavnim posterima i plakatima, ali i uz funkcionalne komade poput Rainbow polica u crvenoj boji možete učiniti čuda. Idealna za odlaganje knjiga i igračaka, jednako kao i Escale polica u žutoj boji. Ne samo što je odličan dodatak u prostoru, nego je polica napravljena u stilu ljestava te izgleda zaista efektno. Fokus sobe je naravno na drvenom Fini krevetu koji ujedno ima i ladicu za odlaganje.

image
Emmezeta

Billa radni stol dolazi u bijeloj boji kako bi malo neutralizirali prostor, a Punchy uredska stolica garantira udobnost i neometano sjedenje dok se radi. Šećer na kraju je Gabbia stolna svjetiljka koja izgleda zaista kao malo umjetničko djelo, a pruža idealnu količinu svjetlosti za večernja učenja.

image
Emmezeta

Minimalizam za mali prostor

image
Emmezeta

Ako vaše dijete ima malenu sobu, nema razloga za očajavanje. Uz današnju široku ponudu Emmezeta asortimana, s lakoćom možete iskoristiti svaki nanometar prostora, a svejedno dobiti funkcionalan i prozračan prostor. Svakako birajte bijele komade namještaje jer ćete uz njih postići optičku varku koja će vizualno povećati prostor i namještaj ga neće zagušiti. Odlična opcija je povišeni krevet Harry ispod kojega se dobiva prostor koji se može maksimalno koristiti. Dovoljno je širok da ispod njega stane Kiki polica s vratima za odjeću i ostale potrepštine, a za knjige iskoristite kut u koji se stavlja Kiki polica.

image
Emmezeta

Povišeni krevet pruža vam i mogućnost sastavljanja radnog prostora, posebice uz bijeli radni stol Lori s dvije ugrađene ladice. Ipak, malo boje unesite uz neodoljivu stolnu svjetiljku Taru te uz radnu stolicu u boji leda, Blush. Odlično iskorištavanje prostora, a vaš školarac će uživati u svojem krevetu na galeriji. Školarcima je izuzetno bitan kvalitetan san kako bi se pravilno razvijali, ali i bili odmorni pri savladavanju novih zadataka. Iz tog razloga posebnu pozornost obratite na kupovinu novog madraca uz koje će svako dijete utonuti u miran i bezbrižan san.

image
Emmezeta

Krevet na kat za najmlađe

image
Emmezeta

Nerijetko braća i sestre dijele sobu, a za takav tip uređenja odlična opcija je Maxy krevet na kat. Tako dodatno iskorištavate prostor koji će zauzeti veličina samo jednog kreveta. Bijela boja ponovno će vizualno dočarati veći prostor, a uz detalje kao što je polica Escale u bijeloj boji, imat ćete dovoljno prostora za odlaganje. Najmlađe školarce će razveseliti neodoljive stolne led lampe Kraka koje dolaze u obliku medvjedića, kravice, vjeverice i nevjerojatno popularnih jednoroga.

image
Emmezeta

Radni kutak sačinjava Drop stol s ugrađenim ormarićem i ladicom, a najmlađi članovi obitelji zasigurno će se oduševiti radnim Ministyle stolicama s njihovim omiljenim motivima. Ako vam prostor dozvoljava, idealna opcija je uzeti dva stola i staviti ih jedan nasuprot drugoga, kako bi svako dijete imalo svoju oazu za učenje i rad.

Dašak industrijskog dizajna

image
Emmezeta

Školarci tinejdžeri vjerojatno će željeti malo ozbiljnije komade za svoju spavaću sobu i stoga ne možete pogriješiti s industrijskim dizajnom koji nas osvaja već godinama. Fargo krevet tipičan je primjer ovakvog dizajna, uz obrađeno drvo s detaljima u vidu tvorničkih obilježja. Drvena polica Kiki te Escale polica dodatni su funkcionalni detalji za odlaganje sitnica i knjiga.

image
Emmezeta

Kutni radni stol Arhimed s tri ugrađene ladice sadrži dovoljno radne površine na koju se može smjestiti osobno računalo, ali svejedno ostaje dovoljni prostora za rad uz knjige te zapisivanje u bilježnice. Uredska Nikki fotelja u bijeloj boji te stolna svjetiljka Moda u pastelno ružičastoj boji također se odlično uklapaju uz drvo koje dominira prostorom.

image
Emmezeta

Moderan dizajn namještaja osim najmlađima uklopit će se idealno u svaki prostor, a osim za školske obaveze, biranim komadima mogu se poslužiti i roditelji te ih pretvoriti u svoj home office. Za dodatnu inspiraciju oko uređenja soba vaših školaraca svakako obratite pozornost na Emmezeta akcijsku ponudu i uživajte zajedno sa svojim klincima u novoj školskoj godini!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. travanj 2024 23:57