INTERIJER OD 43 M2

Transformacija dvosobnog stana u jednosobni

Pogledajte kako je dvosobni stan od 43 četvorna metra pretvoren u jednosobni, otvorenog tlocrta i jednostavnog blago eklektičnog dizajna

Arhitektica Nastje Antonyuk, uredili je ovaj izvrstan stan veličine 43 četvornih metara prema točno određenim individualnim zahtjevima klijenta i s velikom pozornošću na detalje, a rezultat je funkcionalan prostor u kojima je ugodno boraviti i stvarati. Dnevni boravak kao središnji prostor okružuje matirana crna struktura u kojoj je sustav za zabavu s vanjske strane, a skrivena kupaonica s unutarnje strane. Prozor na vrhu osigurava ulaz prirodnog svjetla čak i u ovom skrivenom dijelu doma.

Vlasnik je stana točno znao što želi od dizajnera interijera: ulazni hodnik, full-size krevet, veliki ormar, stol za blagovanje, modernu kupaonicu i puno prirodnog svjetla. Rekonstrukcija je utjecala na ulazno područje i prostor današnje spavaće sobe.

Kuhinja je jednostavna bijela.

Dnevni boravak je odvojen od spavaćeg dijela bijelim niskim ormarom i zoniran crnom bojom. Opremljen je crnom sofom i gleda na kubus u kojem se nalazi televizija i polica za knjige. Odmah do sofe je blagovaonski stol s upečatljivim industrijskim visilicama i može smjestiti četiri osobe.

Dovoljno ormara za smještaj stvari bio je osnovni zahtjev vlasnika, a najprikladnije mjesto nalazilo se u spavaćem dijelu stana.

Kupaonica je uređena moderno. Jednostavne bijele pločice na zidu i podu unose eleganciju u prostoriju. Naravno, takva elegantna kupaonica nije mogla biti bez ormarića i polica za toaletne potrepštine i ručnike.

Hodnik je kompaktan i u njemu bilo mjesto za sve što je trebalo biti na pragu stana. Ima otvorene police za obuću i vješalice za odjeću.

Tlocrt stana prije

Tlocrt stana poslije

Izvor: home-designing.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2024 15:42