uređenje za pet

Svježina doma u svega 45 kvadrata!

Mali stan koji se nalazi na fotografijama prostire se na 45 četvornih metara i jedna prostorija zapravo objedinjava sve klasične zone koje su vam potrebne za ugodan i opušten život. Budući da je smješten na posljednjem katu zgrade, svjetlost u prostor propuštaju krovni prozori, a svježinu u stanu omogućuje uporaba osnovne bijele boje na zidovima, stropu i podu te nježne plavozelene boje.

Visoki stropovi također omogućuju da se dobije na osjećaju prostranosti. To je iskorišteno da se dobije dodatan prostor za druženje do kojeg se dolazi ljestvama u ormaru. Spavaća soba nalazi se skrivena preko puta ormara, a ispod prostora za druženje na galeriji.

Podovi su drveni i obojani u bijelo kako bi se zaokružio interijer, a na isti je način tretiran i stol u blagovaonici. Detalji poput Smeg hladnjaka, jastučića, stolica i slike na kojoj prevladava odabrani ton plavozelene razbijaju bjelinu. Prostrana kuhinja ima elemente u crnoj boji, a veće površine su u prirodnoj boji drvenih materijala. Jednostavno i nadasve dopadljivo!


Izvor: Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 15:33