KAO IZ BAJKE

Sve što trebamo je ova šarmantna mala kuća koja se smjestila u sjenoviti vrt

 Baanprajan
Vanjski dio obrastao puzavicama i zaklonjen od pogleda raznim autentičnim biljem skriva interijer okupan prirodnom svjetlošću

Gospođa Mi i njezina menadžerica za doček gostiju psić Luna dočekat će vas u jednom pomalo neobičnom prostoru za odmor pod nazivom Baanprajan na Tajlandu. Tko god voli putovati zna da se ta avantura prije uglavnom svodila na posjete poznatim i velikim gradovima i razgledavanju znamenitost. Danas, taj oblik turizma pada u drugi plan i na čelo dolazi jedna drugi i, moramo priznati, zanimljiviji oblik, a to je upoznavanje lokalnih ljudi, njihovog života i kulture što obično sa sobom nosi i boravak blisko uz privatne kuće lokalaca.

image
Baanprajan
image
Baanprajan
image
Baanprajan

Takav jedan smještaj je i B&B Baanprajan, mala kućica u vrtu koja je u vlasništvu jedne obitelji. Osim što prostor izgleda šarmantno uz uslugu dobijete pravi prikaz tamošnjeg života. Ujutro vas vlasnici probude uz domaći doručak, a ostatak dana se osjećate kao da ste doista dio te obitelji.

image
Baanprajan
image
Baanprajan
image
Baanprajan
image
Baanprajan

Mala kućica od svega 20 metara četvornih izgleda kao iz bajke. Vanjski dio obrastao puzavicama i zaklonjen od pogleda raznim autentičnim biljem skriva interijer okupan prirodnom svjetlošću. Prostor se sastoji od jedne etaže s galerijom na kojoj se smjestio veliki krevet. U prizemnom dijelu stoje kupaonica i dnevni boravak u ostakljenom dodatku kući koji pruža nestvaran ugođaj uživanja u prirodi i bivanja u zaštićenom unutarnjem dijelu. U vanjskom dijelu, na verandi može se pronaći mali, jednostavni, drveni stolić za ispijanje kave u jutarnjim satima ili nekog lijepog pića u suton.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 17:54