Sve nijanse sive na jednom mjestu

Interijer koji slavi sivu boju

Bez obzira na to volite li sivu boju ili ne, morate priznati da je njezin utjecaj na uređenje interijera u posljednje vrijeme dosta velik. Prednosti ove boje su u tome što se ona može vrlo lijepo uklopiti u neutralni dekor, ali i ostaviti izrazito jak dojam kad je to potrebno. Pri kombiniranju sive s ostalim bojama također ne možete pogriješiti, no poseban efekt postići ćete ako se odlučite za kombinaciju upravo njezinih različitih nijansi.

Dizajneri iz studija DEKAA odabrali su različite nijanse sive boje za uređenje interijera u koji vas danas vodimo. Moderni komadi namještaja jednostavnih linija bili su idealni za kombinaciju sa sivom bojom kako bi ovaj prostor doslovno zablistao. Postignuta je ugodna atmosfera, nipošto ne prehladna, koja ima osobnost te funkcionira na način da se tamnijim nijansama sive naglašavaju pojedini dijelovi interijera, dok su svjetlije nijanse birane kao bazne boje. Kako ne bi ipak sve ostalo na sivoj, a i da bi se ona pritom dodatno naglasila, dodani su crni i bijeli detalji, klasična kombinacija koja osvaja na prvi pogled. Želeći omekšati atmosferu, dizajneri su koristili materijale mekih tekstura i nježnih uzoraka kako bi na poseban način pridonijeli ugođaju u interijeru. Zavirite i javite nam kao vam se sviđa.

Izvor: decoholic.org

Foto: DEKAA

Ako vam se svidio ovaj interijer, molimo vas da ga podijelite!

Imate kuću ili interijer koji biste željeli podijeliti? Šaljite nam fotografije na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. svibanj 2024 00:33