MODERNO UREĐENJE

Stan za mladi par od 28 četvornih metara

28 kvadrata dnevnog i kuhinjskog prostora uređenog praktično i udobno

Studio Evgenije Lykasove je tim koji stvara lijepe, skladne i udobne interijere, ispunjava ih karakterom, toplinom i udobnošću tako da odražavaju individualnost i snove njihovih vlasnika. Rade na interijeru od početka do potpune implementacije, pažljivo proučavaju svaki, pa i najmanji, detalj i konstrukciju, istražuju nove mogućnosti i pronalaze nestandardna rješenja. Za njih je interijer portret njegovih vlasnika. Trude se vidjeti klijente, osjetiti njihovo raspoloženje i način života, kako bi stvoriti prostor o kojem vlasnici sanjaju te ga ispunili udobnošću i toplinom. Iznimka nije bio niti stan iz današnje priče veličine svega 28 četvornih metara namijenjen mladom paru.

Dizajneri su na oskudnoj površini uredili moderan stan i stvorili ugodnu atmosferu. Glavni cilj je bio napraviti mali prostor što praktičnijim i udobnijim. Zid od opeke su obojili u bijelo, a zatim su sobu učinio udobnom dodavanjem drvenih lamela. Uz zid dnevnog boravka dizajnirana je spavaća soba s krevetom pune veličine, podignutim na drvenu konstrukciju. U ovoj se zoni ispod razine kreveta može stvoriti koristan skladišni prostor, a ukupni je kapacitet skladišta povećan policama i dva ormara.

Kuhinjski dio je dobro odijeljen, atmosferu određuju plavo obojena vrata kuhinjskog namještaja i drvene površine. Pametno namještena blagovaonica može ugostiti tri osobe, a ograđeni balkon ne samo da je učinio ovu zonu prostranijom, već je i prostor blagovaonice i radni dobio mjesto ispred velikog prozora. Ovo je jedan od najbržih projekata studija, ali ne i manje omiljen.

Fotograf: Evgeniy Grabkin

Više na: lykasova.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. svibanj 2024 14:17