INTERIJER U PASTELNIM TONOVIMA

Stan kao stvoren za pravu romantičarku!

 

Nježan i ženstven stan s fotografija uredila je dizajnerica Laura Melling u suradnji sa studijem Portico Design Group i kao stvoren je za pravu romantičarku. Osnova uređenja jednostavna je paleta boja koja se sastoji od bijele, sasvim svijetle boje drveta, sivih tonova te pokojeg tamnijeg komada namještaja. Dnevna soba zaseban je prostor u kojem je smješten velik i udoban kauč presvučen tamnosivom tkaninom, dok je ostatak namještaja bijele boje.



Kuhinja i blagovaonica dio su jedinstvenog prostora i nastavljaju se jedna na drugu. Blagovaonica je opremljena dugim stolom za kojim može sjediti više ljudi i smješten je uz zid gdje je postavljena duga klupa presvučena sivom tkaninom koja zauzima veći dio zida.

Korištenjem ogledala u ovom se prostoru dobio dojam prostranosti, iako je riječ o uskoj prostoriji. Kuhinja je od blagovaonice odvojena šankom i opremljena je bijelim namještajem uz mnoštvo šarmantnih detalja. U stanu se nalaze dvije spavaće sobe različitih veličina, ali slične kombinacije boja. Glavna spavaća soba ima puderasto ružičaste zidove, a ta se boja ponavlja i na posteljini. Siva je boja zastupljena na mekom zaglavlju kreveta koje se proteže čitavom dužinom zida.

Manja soba ima upečatljiv detalj geometrijskog uzorka na zidu obojenom različitim tonovima sive i ružičaste boje. Bočni zid gotovo je cijeli rastvoren velikim prozorom uz koji je postavljena ležaljka, čime je stvoren idealan kutak za čitanje.

U stanu se nalazi i mali uredski prostor te prostor za kreativne pothvate u kojem se vlasnica može posvetiti svojim hobijima ili razvijati poslovne projekte.

Izvor: Desire to Inspire
Foto: WhenTheyFindUs

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 23:47