SKRIVENA OAZA

Šarmantan i ugodan stan od 54 metra četvorna u staroj gradskoj kući u nizu

 INIGO
Kako saznajemo stan je relativno nedavno preuređen i to s poprilično malim proračunom

Ovaj mali, ali ugodan stan nalazi se u prizemlju stare kuće u nizu u Londonu, osim šarmantnog uređenja ima i pristup prekrasnom vrtu u stražnjem dvorištu.

image
INIGO

Klasična engleska kuća u nizu odmah uz ulicu iza prepoznatljivog dizajna ulaznih vrata skriva pomalo mističan hodnik poput onih iz dobrih starih romana koji vodi do ulaza u stan od 54 metra četvorna. Kako saznajemo stan je relativno nedavno preuređen i to s poprilično malim proračunom, ali to nikako nije utjecalo na sam izgled stana koji oduševljava svojim dizajnom. Zapravo, interijer stana prilično je jednostavan, ali bezvremenski engleski karakter čini ovaj dom izrazito privlačnim i ugodnim.

image
INIGO
image
INIGO
image
INIGO
image
INIGO

Poprilično niski strop vizualno je zamaskiran bijelom bojom zidova u dnevnom boravku koji je spojen s blagovaonicom, dok prirodni materijali te pojedini ukrasi stvaraju pravu domaću atmosferu. Kuhinja je uređena u nešto toplijim nijansama te ostavlja dojam rustikalnog stila koji se naizgled tu našao nenamjerno, dok crno - sivi kuhinjski elementi daju potrebnu dozu suvremenosti.

image
INIGO
image
INIGO
image
INIGO
image
INIGO

Kroz kuhinju se direktno izlazu u stražnje dvorište koje je jedan potpuno drugi svijet. Bujno zelenilo i nekoliko pozicija za odmor, te zaseban i natkriveni vanjski dnevni boravak čine da u potpunosti zaboravite da se nalazite u velegradu poput Londona.

image
INIGO
image
INIGO

Unutar samog stana preostalo je još prostora za spavaću sobu koja prati stil uređenja dnevnog boravka, jednostavnost i prirodni materijali te kamin nasuprot kreveta za potpuni ugođaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 11:43