COOL MJESTO

Redizajnirana trgovina Replay: Fantastično uređen prostor vole ljubitelji mode, ali i dizajna

 

Izgled trgovine važan je baš kao i ponuda koju ona nudi, a time se povodi i talijanski modni brend Replay.


Njihova nova i redizajnirana trgovina ovog je proljeća otvorila svoja vrata u Arena centru, mnogima omiljenoj zagrebačkoj shopping oazi.
Uz Replayeve redizajnirane interijere u Sao Paulu i Splitu, dućan u hrvatskoj metropoli treći je ove vrste u svijetu. Ekskluzivan modni prostor povodi se za ultimativnim trendovima koji ne silaze s top lista hitova u dizajnerskom svijetu - industrijskih komponenti i biljnih elemenata. Ozelenjene kaskade visoke pet metara savršeno su se uklopile u prodajni prostor kojim dominiraju materijali poput željeza, grubog cementa, ali i masivnog kožnog namještaja. Centralnu poziciju u ovom prostoru površine 220 četvornih metara zauzima impresivan Denim Bar, koji posjetiteljima i kupcima daje dojam da ulaze u “store unutar storea”. Cijeli prostor trgovine isprepliće se s perforiranim pregrađivanjem koje omogućuje svjetlosni filtar kroz trgovinu naglašavajući time zbirku urbane Replay kolekcije.


DETALJI

Zbog detalja poput plus size lustera u čeličnoj mreži, zida posvećenog isticanju najboljih komada i mnogih drugih elemenata u Replayevoj trgovini neće uživati samo fashion sljedbenici već i iskonski ljubitelji uređenja interijera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2024 16:18