Prodaje se posjed Michaela Jordana

Cijena? 16 milijuna dolara

Istinski ljubitelji košarke znaju da Michael Jordan nosi dres s magičanim brojem 23 koji je odabrao još u srednjoj školi i nastavio tu tradiciju u svojoj karijeri s Chicago Bullsima. Stoga ne čudi da je isti broj istaknut na velikim ulaznim vratima njegove više milijuna dolara vrijedne vile. Kuća je smještena na sedam hektara zemlje u Highland Parku sjeverno od Chicaga i okružena je prekrasnim smaragdnim krajolikom.

Zanimljivo je da za nju danas traži 16 milijuna dolara, a na tržištu je od 2012. godine kada je za nju tražio vrtoglavih 29 milijuna dolara. Kuća je sagrađena 1995. i može se pohvaliti impresivnom glavnom sobom poplavljenom svjetlom u kojoj se prozori protežu od poda do stropa i ostavljaju impresivan dojam na goste koji se zateknu u njoj. Dvostruka visina dnevnog prostora u potpunosti koristi i prekrasan pogled na vrt. U kući je smješteno devet spavaćih soba, 15 kupaonica, impresivna kućna teretana i garaža s kapacitetom od 14 automobila.

Formalna blagovaonica podsjeća na veliku vodenu kap koja visi sa stropa, evocirajući intimniji ambijent za razgovor tijekom večere. Stolci u blagovaonici postavljeni su oko neobično dizajniranog stola koji izgleda kao košarkaška mreža. Jedno od obilježja ove kuće koje dolazi kao iznenađenje na kraju je košarkaško igralište koje se nalazi u nižim razinama kuće. Lijep detalj terena je i personalizirani “Jordanov” pod. Nadamo se da je budući vlasnik fan! Ali, ako košarka i nije njihova igra, onda se na otvorenom može naći pregršt drugih zabava u rasponu od golfa do tenisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 04:32