Istra se već godinama potvrđuje kao omiljeno odredište gurmana. S dolaskom proljeća i pripremama za novu turističku sezonu, glavni kuhari Daniel Pause i Zoran Čobanov kreiraju izuzetne recepte gdje tradicija i suvremenost uvijek iznova traže svoj inovativni potpis u okusima Istre i Mediterana. Vodeća misao je korištenje sezonskih, odnosno svježih namirnica čime se postiže optimalni sklad okusa. Izvrstan uvod u novu sezonu gastronomskih užitaka najavljen je s ukusnom divljom šparogom, koji dobiva i više nego dostojan nastavak s pravom jadranskom rapsodijom – svježom oboritom ribom i morskim plodovima, koja u društvu autentičnog istarskog boškarina, kvalitetnog istarskog pršuta i domaćih sireva suvereno vlada jelovnicima restorana Dijana i Kanova. Vrhunac gourmet doživljaja najavljuju nadaleko poznati i hvaljeni tartufi te izuzetno i nagrađivano istarsko maslinovo ulje.
Smješten na privatnoj hotelskoj plaži, s neponovljivim i spektakularnim pogledom na veliko jadransko plavetnilo i susjedne države, hvaljeni restoran Kanova, na čelu s renomiranim istarskim master chefom Zoranom Čobanovim, predstavlja svoj novi jelovnik u svibnju. Suvremene tehnike kuhanja i moderna prezentacija predstavit će Vam tradicionalnu istarsko-mediteransku fuziju na potpuno nov način i neupitno će izazvati pravu eksploziju osjetilnih dojmova.
Ovakva gourmet priča sve više se isprepliće sa jednim drugačijim životnim stilom, koji pronalazi harmoniju između aktivnog načina života i istovremeno njeguje kulturu prehrane.
Dođite u Istru, uživajte u proljetnim radostima i posebnim ponudama Kempinski Hotela Adriatic uz nezaboravno gourmet iskustvo i čašu dobrog terana, refoška ili malvazije.
Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....