Ovaj je dom nekada bio garaža!

Prostran doma sa sjajno povezanim elementima u skladnu cjelinu

Ovaj dom u Amsterdamu nekada je bio garaža! Za njegov novi izgled zaslužan je arhitektonski studio i29 interior architects koji ga je pretvorio u prostor ispunjen svjetlom s dugim kosim krovnim prozorima koji prolaze kroz otvoreni tlocrt dnevnog boravka.
Kuća se prostire na 230 četvornih metara i svaka prostorija izgleda otvoreno i prostrano. Paleta boja je jednostavna sa svijetlom, bijelom bojom zidova i stropova, podovi su svijetlo sivi, a namještaj je izrađen od grubog hrasta crnih površina u kombinaciji s namještajem u jarkoj zelenoj boji koji je začinio cijeli interijer. Zelena sofa u kombinaciji s crnim i drvenim elementima i ručno rađenim tepihom čiji dizajn također potpisuje ekipa iz i29 interior architects sjajno je povezao sve elemente u skladnu cjelinu. Iz dnevnog boravka dvije stepenice vode do kuhinje i blagovaonice u kojima se nastavlja korištenje jednostavnih materijala.
Crni stol je u paru s crnim i drvenim stolicama. Kuhinja je izrađena i dizajnirana po mjeri s unutarnjim integriranim elemetima za pohranu stvari koji se nalaze iza velike ploče od drva. Crna ploča za kuhanje ugrađena je u crni otok čija je baza napravljena od drveta. Ugrađeni ormari smješteni su iznad crnog kamina u dnevnom boravku i u kontinuitetu su sa susjednom kuhinjom. Otvoreni je vrt smješten između dnevnog boravka i glavne spavaće sobe.

Ako vam se svidio ovaj interijer, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 20:28