Koji dobar komad!

Ova elegantna i ugodna fotelja glumice Kate Hudson izgleda fantastično. Znamo gdje ih ima

katehudson

 Kate Hudson
Glumica Kate Hudson na Instagramu je objavila fotografiju posvećenu dobrom spavanju uz pomoć dodatka brenda INBLOOM

Ali iskreno, da imamo pahuljastu bouclé fotelju poput ove u kojoj sjedi Hudson, vjerojatno bismo u trenu odlutali u zemlju snova.

Iako komadi presvučeni tom kovrčavom tkaninom od pređe postoje već više desetljeća i glumičina fotelja zapravo je vintage komad iz 1970-ih. Bouclé namještaj posljednjih je godina često viđen u dizajnu interijera i mnoge zvijezde ga obožavaju. Glumica Gwyneth Paltrow (GOOP) u suradnji s tvrtkom CB2 lansirala je cijelu kolekciju namještaja od bezvremenskog buklea tkanog od najfinijeg prediva.

No, prvu okretnu fotelju "Nautilus" dizajnirao je američki dizajner Vladimir Kagan, 1970-ih. Ogromnu popularnost stekla je 80-ih godina, a izrađivala se u raznim oblicima i tkaninama, uključujući i ovaj vuneni bukle.

Budući da su fotelje Nautilus bile iznimno popularne krajem 20. stoljeća, danas možete pronaći originalne vintage primjerke na popularnim stranicama i staroj foteljici kao što je poznati Nautilus udahnuti novi život modernom, ali povoljnijom inačicom materijala. Ili...

Uz trenutnu popularnost buklea, postoji puno novih komada koje možete birati.

image
Zara Home

Tapecirani naslonjač od buklea, Zara Home

image
ferm Living

Sofa Rico je dio kolekcije danskog brenda ferm LIVING u kojoj se nalaze komadi namještaja od buklea zaobljenih linija koji spajaju udobnost s elegancijom, a dostupni su u trgovini Dizajnholik.

image
Zara Home

Stolac od umjetnog runa iz Zara Home trgovine. Ovaj je stolac presvučen krem tkaninom poput runa s metalnom konstrukcijom crne mat boje​.

image

ferm Living

ferm Living

Rico fotelja je definirana mekim linijama i klasičnim dizajnom. Bezvremenski materijali, tkan od kvalitetnog prediva pridodaju bogatoj i opuštenoj teksturi ove sofe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:40