KOMADI S POTPISOM

Otkrivamo vam moderan i elegantan dizajn koji će svaki dom učiniti još ljepšim

Model polica Plisse by Victor Vasilev, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin
Kod odabira komada kojima ćemo urediti svoj prostor, uvijek biramo kvalitetu i da se estetski uklopi u naš stil.

A ako tražite zaista jedinstvene komade s kojima ćete učiniti svoj životni prostor idealnim za ugodan boravak, otkrivamo vam koje talijanske dizajnerske komade nipošto ne smijete propustiti. Bez obzira na to radi li se o garniturama i foteljama, ukrasnim policama i komodama ili rasvjeti, brend Natuzzi u suradnji s brojnim svjetskim dizajnerima donosi najbolje od talijanske kvalitete.

No, krenimo redom. Sjedeće garniture i fotelje nerijetko su glavni fokus dnevnog boravka, a njihov odabir prvenstveno ovisi o veličini prostora. Ako na raspolaganju imate veliki dnevni boravak, svakako se možete poigrati brojnim modularnim i linearnim opcijama i kombiniranjem garnitura. Za ljubitelje klasike s modernim odmakom, predlažemo Natuzzi sjedeću garnituru Selva design by Enrique Marti. Ovaj poznati španjolski dizajner odlikuje se u originalnosti prilikom dizajniranja namještaja, a u ovoj liniji koristi fluidnost dizajna koju kombinira s efektnim detaljima geometrijskih oblika.

image
Model Selva design by Enrique Marti, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Ako preferitate klasične komade, Natuzzi sofa Stan design by Enrique Marti je sve što vam treba. Zahvaljujući jednostavnim linijama, uklapa se u svaki stil, a postoji i opcija ugradnje Duel Power električnog relaks mehanizama. Njime se upravlja odvojeno i prema vlastitim željama svaki član kućanstva može prema sebi prilagoditi naslon za glavu i noge.

image
Model Stan design by Enrique Marti, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Model koji je inspiriran dizajnom sedamdesetih godina prošlog stoljeća jest Natuzzi sjedeća garnitura Icaro design by Maurizio Manzoni. Spajanjem najfinije kože i elegantnih metalnih nogica, ova linija kombinira udobnost i funkcionalnost, a na vama je samo da odlučite kako ćete je uskladiti u vlastitom domu.

image
Model Icaro design by Maurizio Manzoni, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Uz elegantne sofe i sjedeće garniture, odlično se uklapaju jednako udobne fotelje. Fotelja Amadeus donosi klasičan dizajn blago zaobljenih linija, a odlikuje je iznimno udobno sjedište zahvaljujući punjenju guščjim perjem i fiksnom naslonu. Dodatni detalj su drvene nogice s metalnom pločicom inspirirane piramidama.

image
Fotelja model Amadeus, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Za ljubitelje statement komada, Natuzzi fotelja Dove design by Marcel Wanders nudi točno takav wow efet. Ovaj vodeći dizajner interijera u Europi, sa sjedištem u Amsterdamu inspiraciju je pronašao u silueti golubice, a spajanjem najfinije kože i elegantnog srebrnog čelika sa širokim postoljem, rezultat je pravo malo remek djelo iznimne udobnosti.

image
Model Dove design by Marcel Wanders, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Nešto klasičniji moderni odmak nudi fotelja Re-vive design by Mauro Lipparini. Već na prvi pogled se može prepoznati udobnost, a kada jednom sjednete u nju, više nećete željeti ustati. Fotelju naime odlikuje prvii anatomski naslonjač na svijetu. Automatski nagib prema željenoj poziciji, jednostavno kretanje koje se prilagođava kretanju tijela i čvrsta jezgra za optimalnu raspodjelu težine omogućavaju udobnost apsolutno svakome.

image
Model Re-vive design by Mauro Lipparini, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Natuzzi kolekcija namještaja Cava design by Mauro Lipparini uspješno kombinira suvremeni stil i ekspresiju udobnosti. Posebnost su svakako klupski stolići i polica koji se mogu modularno slagati i uz pomoć kojih možete dobiti zaista unikatno i posebno uređen prostor, a jednako efektno izgleda u dnevnom boravku kao i u uredskim prostorima.

image
Model Cava design by Mauro Lipparini, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Želite u svako doba godine u svom domu imati osjećaj kao da ste na moru? Natuzzi kolekcija Cape koju je dizajnirao Marcel Wnaders na najbolji način spaja luksuzni namještaj koji je inspiriran nautikom i bojama mora. Fantastični oblici kombiniraju maksimalnu udobnost, a zahvaljujući zagasitim nijansama u trenu u mislima možete biti na morskoj pučini.

image
Model Cape by Marcel Wanders, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Klupski stolići Herman omogućavaju vam kombiniranje više oblika, dimenzija i materijala, a zahvaljujući svojem bezvremenskom dizajnu, s lakoćom se uklapaju u svaki životni prostor.

image
Klupski stolići model Herman, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Jednaku eleganciju u prostor unose i Plisse police za knjige koje su nastale u suradnji s dizajnerom Victorom Vasilevom. Vasilev je inspiraciju pronašao u masivnosti drveta 19. stoljeća i tadašnjih knjižnica, ali ih je na iznimno elegantan i decentan način prilagodio današnjem vremenu. Zahvaljujući jednostavnom načinu ugradnje, možete ostaviti samo jednu policu kao središnji dio boravka ili kombinirati više komada u modularnom sistemu kako bi dobili pravu kućnu biblioteku.

image
Model polica Plisse by Victor Vasilev, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Uz ovakav tip uređenja, idealno se nadovezuje Natuzzi komoda Mondrian by Claudio Bellini. Minimalistički pristup dobiva jednu posebnu notu zahvaljujući raznolikosti završnih obrada i boja. Upravo ova kombinacija omogućava vam da prilagodite komodu vlastitom stilu i ukusu.

image
Model komoda Mondrian by Claudio Bellini, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Jednako efektno, ali uz blage fluidne elegantne linije, djeluje komoda Orfeo komoda koju je dizajnirao dvojac Manzoni&Tapinassi. Oble linije i visoke metalne nožice dodatno su usavršene detaljem u boji koji se nalazi na vratima komode.

image
Model komoda Orfeo by Manzoni&Tapinassi, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Za sam kraj, svaki dnevni boravak zahtjeva dobro osvjetljenje i stoga je Natuzzi svjetiljka Colosseo fantastičan odabir. Nastala u suradnji s dizajnerom Maurom Lipparinijem, dostupna je u ponudi kao podna, stropna i stolna svjetiljka, a osim što osvaja dizajnom, pruža idealnu količinu svjetlosti.

image
Model svjetiljke Colosseo by Maur Lipparini, photo by Natuzzi, salon Natuzzi Zagreb, Buzin

Više saznajte na www.natuzzi.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 12:27