Ne propustite!

Novi broj časopisa D&D potražite danas (nedjelja, 22. svibnja) na kioscima!

 Novi broj časopisa D&D
Vodimo vas u elegantnu kuću u Vodicama, vilu na otoku Krku i stan s atraktivnim rješenjima u Zagrebu

Novi broj časopisa D&D idealan je sve one koji žele pobjeći od gradske vreve i skriti se u šumovitim područjima Gorskog kotara i Like, a da pritom ne traže samo neko mjesto za prespavati, nego su željni autentičnih iskustava koja ta mjesta pružaju.

image
Tema broja posvećena je neodoljivo privlačnim kućama A-okvira. Pronašli smo tri primjera u Hrvatskoj, čiji su nam vlasnici otkrili sve o njihovim pred

Stoga vam donosimo divne prizore kuća A-okvira koje smo pronašli u Mrkoplju, Iševnici i Lici. Njihovi vlasnici nam iskreno govore o svim prednostima i manama s kojima su se susreli te otkrivaju možete li i sami sagraditi takvu kuću i koliko bi vas sve to koštalo.

image
Neja Markičević/Cropix

Naravno, s porastom temperatura svratili smo i nešto južnije, u luksuznu kuću u Ravnim kotarima, koju je dizajnerica interijera uredila za svoju obitelj, te vilu na Krku u kojoj obitelj živi u dvije sezone: zimi se okuplja uz kamin u konobi, a ljeti uz vanjsku kuhinju i bazen.

image
Neja Markičević/Cropix

Tu je i prekrasni mali stan u Zagrebu s pregršt atraktivnih rješenja.

image
Berislava Picek/Cropix

Kreirali smo nekoliko različitih scenarija za vrtnu zabavu uz druženje i roštiljanje na otvorenom

image
Berislava Picek/Cropix

Veliki editorijal posvećen je aktualnoj temi - roštiljanju! Naime, ljepši i topliji mjeseci rezervirani su za boravak, druženje i pripremanje hrane na otvorenom, a mi smo u Kuglani by Adele Mesi osmislili nekoliko scenarija za savršenu vrtnu zabavu.

D&D potražite danas (nedjelja, 22. svibnja) na kioscima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 08:19