Nova rođendaonica Yabadabadoo

Igraonica za djecu koja ima i uređen kutak za roditelje
Profil
Naziv:
Rođendaonica Yabadabadoo
Adresa:
Tržna 17, Zagreb
Radno vrijeme:
do 22 sata
Cijene:
samo najam, 2 sata - 600 kuna, vođeni dječji rođendan - 1000 kuna

Nova zagrebačka rođendaonica Yabadabadoo bavi se organizacijom proslava i iznajmljivanjem prostora za dječje zabave za maksimalno 25 djece

Rođendaonica Yabadabadoo u zagrebačkoj Dubravi nije namijenjena samo za djecu. Prostor je predviđen za sve oblike proslava – od radionica, seminara, druženja s prijateljima te slavljenja rođendana, kako onih najmlađih tako i odraslih. No, Yabadabadoo rođendaonica ima radno vrijeme, slavlja moraju završiti točno u 22 sata tako da su isključene cjelonoćne zabave. Vlasnica Yabadabadooa, Ivana Sabljić, rođendaonicu opisuje kao multifunkcionalni prostor koji je namijenjen svima, a tako ga je i uredila. – Uređenjem sam se sama bavila, uz pomoć IKEA-e. Rođendan može slaviti 20 mališana, najviše 25 – kaže Ivana Sabljić i dodaje kako za vrijeme trajanja dječjeg rođendana roditelji mogu koristiti sobu za odrasle u koju stane 20 odraslih osoba.

– Rijetko koja rođendaonica ima klub za roditelje. Mi smo taj dio prostora odvojili vratima i zidom tako da roditelji ne vide djecu, a opet su im u blizini te ih ne moraju čekati u kafićima. Na raspolaganju su im mala kuhinja, čaj i kava, a mogu i sami donijeti što god žele – dodaje Ivana Sabljić. Cijena se razlikuje po paketima. Postoje dva – prvi je isključivo najam samog prostora na dva sata i iznosi 600 kuna, a drugi paket je organizacija dječjeg rođendana. U drugi paket uključena su dva animatora, piće, hrana i torta te neka iznenađenja poput pozivnica i poklona za slavljenika i njegove goste. Cijena tog paketa je 1000 kuna.

– Uključena je kompletna animacija djece. Imamo pomno osmišljen program i djeca su cijelo vrijeme aktivna i vođena, zato smo ograničili broj djece – kaže Ivana i dodaje da su imali dosta upita roditelja s jako malom djecom koja još nisu dovoljno velika za igraonicu, a njihovi domovi ne mogu primiti veliki broj ljudi pa im je zgodno kada mogu unajmiti samo prostor i organizirati rođendan po svojoj želji. Povodom otvorenja rođendaonica ima akciju koja traje do kraja mjeseca i nudi popust za sve koji rezerviraju rođendane do 1. ožujka sljedeće godine.

Izvor: Magazin Like!

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 12:20